Cea mai proasta veste pentru fratii Becali! Ce decizie au luat judecatorii in cazul lor

Publicat: 11/04/2014 | 16:28
Cea mai proasta veste pentru fratii Becali! Ce decizie au luat judecatorii in cazul lor

Veste proasta pentru fratii Becali! Ioan si Victor Becali sperau ca astazi judecatorii sa le reduca din pedepsele cu inchisoarea, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Astazi, Curtea de Apel a judecat contestatiile în anulare depuse de Ioan şi Victor Becali la decizia prin care au fost condamnaţi la 6 ani şi 4 luni şi, respectiv, 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, în Dosarul Transferurilor.

Judecătorii au analizat admisibilitatea celor două contestaţii şi au ajuns la concluzia că nu pot fi aduse în discuţia instanţei, spre deosebire de contestaţiile pe care le-au făcut Cristian Borcea şi Meme Stoica. Dacă aceştia din urmă au şanse să ajungă în faţa instanţei pentru a cere anularea pedepsei, nu acelaşi lucru se va întâmpla cu Ioan şi Victor Becali.

Aceştia voiau să fie rejudecaţi, pe motiv că faptele pentru care au fost condamnaţi s-ar fi prescris şi că nu ar fi beneficiat de legea penală mai favoriabilă.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpaţi din dosarul transferurilor din fotbal, scrie Romania TV.

Dumitru Ciofina a fost eliberat astazi
Dumitru Cioflina, fostul sef al Statului Major General, a fost eliberat conditionat vineri. El fusese condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri dintre MApN si Gigi Becali.

Cioflina a executat peste o treime din pedeapsa, fractia necesara eliberarii conditionate in acord cu varsta celui incarcerat.

 

C.V.

Citește și...