Cea mai SCARBOASA fotografie! Loredana Chivu si Anamaria Mocanu s-au LINS intr-un club de noapte din Italia

Publicat: 09/03/2014 | 21:17
Cea mai SCARBOASA fotografie! Loredana Chivu si Anamaria Mocanu s-au LINS intr-un club de noapte din Italia

Loredana Chivu si Anamaria Mocanu si-au facut un cadou special de 8 Martie. Cele doua asistente TV au parasit ploioasa Romanie si au placut in insorita Italie, unde au incins un show lesbi de-a dreptul scarbos intr-un club de noapte din "Cizma".

Ce-i drept, blonda si roscata au imbinat placutul cu utilul. Asta pentru ca tinerele nu doar s-au distrat, dar au si lucrat, prestand intr-un club de noapte din localitatea Anzio.

Loredana si Anamaria s-au sarutat intr-un club din Anzio, Italia
Loredana si Anamaria s-au sarutat intr-un club din Anzio, Italia

Si ca totul sa fie perfect, Loredana si Anamaria pus-o de un show erotic in toata puterea cuvantului, sarutandu-se pe canapea, sub privirile naucite ale „macaronarilor”.

Gestul lor a fost catalogat drept
Gestul lor a fost catalogat drept „scarbos” si „ieftin” de fani

Din pacate, socoteala din club nu s-a potrivit cu rezultatul de pe Facebook, prietenii virtuali criticand gestul scarbos al celor doua asistente TV.
____

CITITI SI:

Loredana Chivu a cam exagerat cu solarul! Uite cum au reactionat fanii cand au vazut-o asa!

Ana Maria Mocanu, luata peste picior din cauza unei poze! S-a facut de ras dupa ce s-a fotografiat ASA: „Habar nu ai sa…”
____

Sunteti in coma vreti sa va mint?„, a scris unul dintre fanii celor doua „pacatoase”, completat de altul: „Scarbos si ieftin!„.

Sunt cele mai bune prietene!

Loredana Chivu si Anamaria Mocanu nu sunt doar colege de emisiune. Treptat, cele doua sexoasa asistente TV au devenit cele mai bune prietene, petrecandu-si de multe ori timpul liber impreuna.

J.D

Citește și...