Cea mai teribila lovitura pe care o putea primi Oana Zavoranu! “Nu are o viata perfecta si fericita! Ea poarta doar o masca!”

Publicat: 10/07/2014 | 00:23
Cea mai teribila lovitura pe care o putea primi Oana Zavoranu! “Nu are o viata perfecta si fericita! Ea poarta doar o masca!”

Oricat incearca sa pozeze intr-o persoana extrem de fericita, iubita si admirata de toti cei din jurul ei si mai ales ca isi construieste o viata perfecta, Zavo este departe de aceste sentimente. Cel putin asa sustin psihologii care au analizat-o.

Aflata in plin scandal cu doctorul Marek Valcu, Oana Zavoranu si-a triat considerabil prietenii. Cu sau fara voia ei, bruneta nu mai este incojurata de persoanele apropiate, iar acest lucru pare sa o afecteze. Cu toate ca Zavoranu sustine ca este o femeie puternica, fericita si mai ales ca are o viata perfecta, psihologii sunt de parere ca, de fapt, ea incearca sa mascheze traumele prin care trece.

 

Zavo este foarte mandra de silicoanele ei
Zavo este foarte mandra de silicoanele ei

Isi creeaza o falsa iluzie

 

Nu exista zi in care Oana Zavoranu sa nu posteze pe site-urile de socializare mesaje imense prin care incearca sa spuna cat de bine ii merge din toate punctele de vedere si cat de fericita este. Desi incearca sa-si convinga prietenii virtuali ca nu este afectata de nimic si ca este, in realitate, o persoana puternica, psihologii au o alta parere.

oana zavoranu

„Stiu ca sunt extrem de frumoasa, desteapta, norocoasa, iubita de Dumnezeu si de barbati, talentata si imuna la orice”, sustine Oana, in timp ce incearca sa evidentieze faptul ca are o viata ravnita de multa lume. In tot acest timp, psihologii care analizeaza comportamentul persoanelor pe site-urile de socializare sustin exact contrariul. Din acest gen de mesaje nu reiese o viata perfecta, ci doar o falsa iluzie.

Doctor psiholog Ilie Marinescu
Doctor psiholog Ilie Marinescu

„In general acestea sunt mecanisme de aparare ale eu-ului. Oamenii apeleaza la cea mai simpla forma de a arata o fericire exacerbata, desi astfel nu fac altceva decat sa mascheze drame sau traume prin care trec sau au trecut. Niciun om nu poate spune ca are aceeasi stare pe toata perioada zilei. De-a lungul unei zile, oamenii trec prin mai multe stari: de la fericire, neliniste, nemultumire, indignare. Ceea ce unii dintre noi incearca sa expuna cu ajutorul site-urilor de socializare, mai precis o viata perfecta si fericita, nu este decat o masca. Se incearca o falsa iluzie”, ne-a declarat medicul psiholog Ilie Marinescu.

 

Oana Zavoranu

Nu vrea sa para o „muritoare de rand”

Pe de alta parte, toate aceste raspunsuri legate de starea ei psihica mai au si o alta explicatie plauzibila. Oana nu vrea sa decada in ochii admiratorilor ei, dar nici a persoanelor cu care a intrat in contact de-a lungul timpului.

Psiholog Cezar Cioc (sursa foto www.potentialuman.ro)
Psiholog Cezar Cioc (sursa foto www.potentialuman.ro)

„Nu de putine ori, persoanele de sub lumina reflectoarelor au un complex de superioritate, care le preseaza sa fie un om de succes pe toate planurile. Insuccesele sunt pentru „muritorii de rand’’, in viziunea lor. Paradoxal, acest complex de superioritate se intoarce impotriva lor, generand suferinta, duplicitate si minciuna. Asa se explica faptul ca imaginea sociala ‘’perfecta’’’ este postata pe internet, este bagata pa gatul jurnalistilor chiar daca nu s-au solititat informatii in acest sens. Apropo de internet, acesta reprezinta azi o sursa majora de imagine. Vedetele isi petrec foarte mult timp cizelandu-si imaginea virtuala”, ne-a mai spus Cezar Laurentiu Cioc, pshilogoc la Institutul de Cercetare si Dezvoltare a Potentialului Uman.

 

CITESTE SI:

Deznodamant neasteptat in scandalul dintre Oana Zavoranu si Tomer! N-o sa-ti vina sa crezi ce au facut in sectia de politie!

Imagini UNICE cu Oana Zavoranu! S-a tolanit pe canapea, si-a pus telefonul intre sani si a incercat sa faca ASTA

 

Oana Zavoranu

A ramas doar cu Marty

De cand se afla in scandal cu doctorul Valcu, care o acuza de santaj, Oana nu a mai fost vazuta prea des in oras in compania prietenilor. In afara zilei de nastere, acolo unde au fost prezenti apropiati dar si fostii iubiti Razvan si Tomer, vedeta TV a preferat doar compania motanului ei, Marty. Zavoranu iese din casa doar pentru a merge la salonul de infrumusetare si pentru a se ocupa de colectia de haine pe care a lansat-o de curand.

 

M.P.

 

 

Citește și...