Cel mai mare secret al surorilor de la Roller Sis! Relatia lesbiana pe care o au e minciuna pe langa asta

Publicat: 12/06/2013 | 23:28

Surorile Roller Sis au fost criticate de intreaga tara dupa ce au spus ca au o relatie intima, insa se vor face de tot rasul cand oamenii vor afla cel mai ascuns secret al lor.

Isabell Ipati, in varsta de 23 de ani, si sora sa, Larissa Ipati, in varsta de 20 de ani, se pricep de minune sa se certe la TV cu artistii de pe plaiurile mioritice si, mai mult, sa declare sus si tare cat de normal este ca doua surori sa se iubeasca, insa la capitolul scoala au cam dat-o in bara. Cel putin Larisa, care, din nefericire, a picat examenul de Bacalaureat.

Roller Sis

Anul trecut, tanara a sustinut BAC-ul, insa nu a reusit sa obtina nota minima de trecere, primind doar 5.95 puncte. Larissa mai avea nevoie de cinci sutimi pentru a se numara printre absolventii examenului, dar nu a fost sa fie.

Surorile Roller Sis

Ramane de vazut insa daca s-a prezentat anul acesta in fata profesorilor, insa dupa cum stau lucrurile, bruneta este prea ocupata cu discutiile despre iubirea ce i-o poarta surorii ei si cat de bine se simt ele in intimitate.

Drept scuza, Larissa ar putea invoca si faptul ca a locuit mai multi in Germania si nu prea stie limba romana… In cazul asta, sa o credem pe cuvant?

banner


 

Citește și...