Cel mai nou cuplu din SHOWBIZ! Un prezentator TV de la noi a RECUNOSCUT! ” Da, suntem impreuna”

Publicat: 21/06/2015 | 13:29
Cel mai nou cuplu din SHOWBIZ! Un prezentator TV de la noi a RECUNOSCUT! ” Da, suntem impreuna”

Dupa ce a trecut printr-un divort discret, prezentatorul TV Christian Sabbagh si-a gasit linistea in bratele Adrianei Stefan. Cei doi si-au oficializat relatia.

Sabbagh şi iubita lui, Adriana Ştefan, se cunosc de doi ani, însă au devenit un cuplu de curând. Prezentatorul TV i-a daruit acesteia si un inel.

Sabbagh

”Da, suntem impreuna! Am hotarat sa fac aceasta destainuire chiar astazi, de ziua Adrianei”, a scris Sabbagh pe o retea de socializare. ”Iubirea mea este împărtăşită de un om minunat. Cel mai important cadou este Cristi, iubitul meu. Şi mi-a dăruit un inel. Eu nu doar că mă topesc după el, dar simt şi că zbor în acelaşi timp”, a declarat Adriana.

Citeste si

Christian Sabbagh DIVORTEAZA! Motivul pentru care s-a ajuns la asa ceva! Asa arata viitoarea fosta sotie

Cateva lucruri pe care nu le stiai despre Christian Sabbagh: adora sa mearga la munte! Nu o sa crezi fanul carui serial este

A divortat dupa 10 de casnicie

Christian Sabbgah, prezentator la o televiziune din Romania a ales sa se desparta de sotia sa, declarand ca ce doi vor ramane in relatii de amicitie pentru a reusi sa aiba grija de fiica lor, Yasmine. (L.L.)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8 ---> https://bit.ly/2JWrows

Publicată de Cancan.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020