Cel mai sincer interviu! O sticlă de vin şi… Gabriela Cristea, despre momentele intime cu Tavi: ”Nu ne-am uitat pe noi…”

Publicat: 17/11/2017 | 00:00

Gabriela Cristea a acordat CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cel mai sincer interviu după ce a devenit mămică. Vedeta Kanal D a vorbit despre momentele de intimitate cu Tavi Clonda, mărturisind că faptul că au devenit părinţi nu i-a făcut să uite de ei ca soţi şi de relaţia lor, dincolo de îndatoririle şi bucuriile părinteşti. (CITEŞTE ŞI: Prima ieşire la mall cu părinţii. Gabriela Clonda şi Tavi Clonda s-au asortat din cap până în picioare. Cum au îmbrăcat-o pe Victoria: "OMG, ce frumoşi sunteţi!")

Gabriela Cristea radiază de fericire de când a devenit mămică, iar bucuria venirii pe lume a fiicei ei i se reflectă în fiecare gest şi cuvânt. (CITEŞTE ŞI: Gabriela Cristea, selfie emoţionant cu micuţa Victoria!)

Soţia lui Tavi Clonda a fost filmată de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România la o partidă de shopping casnic. Cu zâmbetul larg, Gabriela Cristea a păşit uşoară ca un fulg în magazin şi a valsat printre rafturile cu bunătăţuri, pe care le-a studiat atent timp îndelungat. Surâsul şi uşurinţa gesturilor vedetei trădau starea ei de bună dispoziţie. S-a pierdut printre vitrinele cu mezeluri şi printre rafturile cu produse alimentare, pe care le-a admirat cu bucurie de parcă ar fi fost cele mai mari minunăţii. (CITEŞTE ŞI: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată? Vedeta s-a pozat înainte să alăpteze! Cum au reacţionat fanii: „Se vede…”)

După câteva zeci de minute petrecute la cumpărături, Gabriela Cristea a părăsit magazinul cu aceeaşi stare de spirit veselă. Chiar şi trasul coşului cu produse alimentare spre maşină părea pentru un motiv de bucurie.
 
Reporterii CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, s-au apropiat de vedetă şi au vorbit cu ea, în cel mai sincer interviu acordat după venirea pe lume a fiicei sale, Bella Victoria Margot. Prezentatoarea TV a mărturisit că a simţit nevoia să mai iasă din casă, la aer, şi că a profitat de ocazie pentru a-i lua soţului ei, Tavi Clonda, o sticlă cu vin, precizând că deşi au devenit părinţi, nu au uitat să îşi mai dedice timp şi lor.

”E frumoasă (n.r. viaţa de mămică). Mi-am lăsat copilul cu Tavi şi am fugit repede să cumpăr două-trei chestii pentru că mai simt nevoia să ies şi din casă. O sticlă de vin pentru Tavi, cumpărături pentru mine, d-astea… Normal… doar nu ne-am uitat de tot pe noi. Nu, cea mică nu plânge noaptea, este un copil absolut cuminte şi… e un copil normal, nu pot să zic că e un copil cu…, ba din contră: ne lasă chiar să dormim. Chiar e în regulă”, a declarat Gabriela Cristea pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE ŞI: Gabriela Cristea a avut un şoc când şi-a văzut pentru prima dată fiica! Cum era micuţa Victoria când vedeta a ajuns la ea: ”A fost o naştere grea!”)

Gabriela Cristea revine la ”Te vreau lângă mine”

Gabriela Cristea a mai spus că se va întoarce pe sticlă, la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”, începând din ianuarie. Vedeta a mărturisit însă, pentru CANCAN.RO, că are ceva îndoieli în legătură cu asta: ”Am timp doar noaptea şi mă mai uit din când în când în reluare pentru că în timpul zilei am treabă multă. În ianuarie (n.r. va reveni pe scaunul de moderator al emisiunii ”Te vreau lângă mine”). Cred… Cred, nu sunt 100% sigură, dar în proporţie de 90%, în ianuarie”. (CITEŞTE ŞI: Gabriela Cristea, gestul emoţionant care spune totul despre credinţa ei! Ce decizie a luat în legătură cu creşterea fiicei sale)

Prezentatoarea TV spune că ea şi soţul ei sunt singurii care se ocupă de micuţa Victoria

La scurt timp după ce a născut, Gabriela Cristea a mărturisit că se gândeşte serios la momentul revenirii pe micile ecrane şi că încă nu ştie cum se va descurca, luând în considerare chiar faptul să-şi ia fiica la muncă împreună cu ea: ”Pe mine mă ajută soţul şi pe soţ îl ajut eu. Ne ajutăm reciproc! Deocamdată stăm doar noi doi cu ea, pentru că nu suntem pregătiţi. Bunica (n.r. mama lui Tavi Clonda) a venit de câteva ori şi mai mult m-a ajutat pe mine în gospodărie, în sensul că m-a ajutat cu curăţenia, dar nu cu copilul! Deocamdată nu se apropie nimeni de copil, decât noi! Probabil că din ianuarie voi reveni pe micul ecran, dar nu mă mai întreba lucrurile astea, că mă apucă plânsul! Sunt aşa, jumate, jumate! Îmi doresc să mă întorc evident, pentru că vreau să fiu o femeie activă şi să îmi continui cariera, dar în acelaşi timp îmi este foarte greu să mă gândesc la momenul în care o să o las acasă cu tati . Şi sper că doar cu el, nu cu altcineva”. (CITEŞTE ŞI: Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au fotografiat lângă palatul de la Corbeanca. “Să sădeşti un pom, să construieşti o casă şi să…”)

Gabriela Cristea a devenit mamă pe 23 septembrie

Gabriela Cristea a născut, în 23 septembrie, o fetiţă perfect sănătoasă. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată, după patru ani de chin: ”Am uitat prin ce-am trecut, nu mai ştiu cât de greu a fost, fiindcă a fost, într-adevar dificil, important este că, în sfârşit, am reuşit să-mi îndeplinesc visul! Acela de a avea un copil! Îmi amintesc mereu de momentele în care am vrut să renunţ! Le am pe toate în minte, însă cel mai greu mi-a fost în  noiembrie anul trecut, atunci când am ales să nu mai întreprind nimic pentru a rămâne însărcinată, dupa încă o tentativă eşuată! Cel puţin atunci ziceam că renunţ la ideea de a fi mamă! Mă gândeam că gata, acolo se termină, şi trebuie să mă resemnez cu ideea că nu mai pot să am copii!”. (CITEŞTE ŞI: Fetiţa Gabrielei Cristea are probleme. “Plânge. A făcut şi…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO