Celebru afacerist roman, scene NUD in Franta cu fosta iubita! Vezi despre cine este vorba!

Publicat: 20/12/2015 | 14:13

Tine postul cu sfintenie, dar contractul e contract si trebuie respectat! Asa a ajuns Alexandru Francu sa filmeze cateva scene fierbinti pentru productia in care joaca rolul unui mafiot, chiar cu cateva zile de Nasterea Domnului!

 

Partenera artistului roman a fost chiar fosta iubita, Astrid Berge, o bruneta cu ochii verzi, pe care a cunoscut-o la castingul pentru film si alaturi de care a petrecut apoi cateva nopti la Paris, pana cand a fost nevoit sa se intoarca in tara.
 

Tanara i-a reprosat la acea vreme omului de afaceri ca in Romania sunt prea multe fete frumoase si tentatii prea mari, cerandu-i chiar sa se mute cu ea, la Paris.

Citeste si:

FOTO. Cum reactioneaza un baiat de oras cand este refuzat de o fata! “Sa te…”

Cu el l-a inlocuit pe Daminuta!

Cei doi s-au despartit insa in urma cu cateva luni, dupa ce aceasta i-a facut mai multe scene de gelozie, ultima chiar pe Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă”, din Bucuresti.

 

Alexandru Francu ”loveste din nou”
 

Dupa ce a bagat spaima in vedetele cu care a avut o relatie, care au si facut presiuni pentru a nu le pomeni numele, omul de afaceri a dezvaluit ca ar avea o relatie cu fiica unei artiste celebre.

Cancan

A.T.

Citește și...