Celebrul iluzionist Johannes a dat LOVITURA! Uite ce restaurant de lux si-a deschis in Galati!

Publicat: 30/04/2015 | 00:15
Celebrul iluzionist Johannes a dat LOVITURA! Uite ce restaurant de lux si-a deschis in Galati!

Celebrul iluzionist Johannes a dat lovitura in afaceri. Unul dintre cei mai cunoscuti magicieni din Romania si-a deschis un restaurant de lux in centrul orasului Galati, iar viata lui s-a schimbat total in ultimii doi ani.

Johannes a realizat numere de iluzionism aflate la limita imposibilului: a mers pe apă, a evadat dintr-un sicriu îngropat în pământ, deşi avea mâinile şi picioarele legate, a fost călcat de un compactor de 15 tone si multe alte lucruri care au lasat publicul cu gura cascata.

Johannes si-a deschis un restaurant de lux in Galati
Johannes si-a deschis un restaurant de lux in Galati

De ceva timp, Johannes a fost vazut tot mai rar pe micile ecrane si asta pentru ca este implicat in tot felul de proioecte ce ii ocupa mai tot timpul. De curand, a intrat in afaceri si se pare ca ii merge foarte bine.

Johannes

„Anul trecut m-am asociat pentru infiintarea unui restaurant cafe bar & lounge cu specific italian&mediterranean ,Teatris. Ceea ce m-a atras foarte mult in deschiderea acestui loc este faptul ca ofera ceva mult mai mult decat un simplu restaurant dar nu as vrea sa incep sa imi laud restaurantul pentru ca asta este lucrul pe care oricine l-ar face chiar daca ar fi intr-o eroare . Am invitat cele mai mari nume din showbizz , artisti care de obicei pot fi adusi de multe ori doar la zilele de aniversare ale orasului Galati . In scurt timp aproape toti artistii au aflat de restaurant”, a declarat iluzionistul in exclusivitate pentru Cancan.Ro.

Johannes

Citeste si

Premiera galactica in platoul Cancan TV! Iluzionistul Johannes a bagat-o in sperieti pe Andra. „Doamne, fereste-ma! Vai de mine!”

Cristian Gog, acuzat de furt de angajatii unei terase din Mamaia. Mentalistul: „Lucrurile nu vor ramane asa”

Celebrul magician spune ca unii dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania i-au calcat pragul restaurantului de foarte multe ori. In prezent, Johannes locuieste in Galati si nu se gandeste sa se mute definitiv in Bucuresti.

Johannes

Nu as fi intrat in aceasta afacere daca era un lucru obisnuit si daca nu erau oameni de calitate pe care sa ma bazez cu adevarat asa cum sunt cei cu care m-am asociat. Bineinteles ca am urcat si eu de cateva ori pe scena pentru a performa unele din momentele de iluzionism cu care mai degraba este obisnuit publicul din restul tarii decat cel din orasul meu. Cei mai cunoscuti artisti gen Holograf, Loredana, Horia Brenciu si lista este foarte lunga , au fost foarte placut impresionati de ceea ce au gasit aici si de caldura cu care sunt aplaudati de publicul galatean, a incheiat Johannes.

Livia Lixandru

Citește și...