Celebrul milionar a scos ”valuta” de la saltea! Imaginile care îl dau de gol…

Publicat: 23/05/2018 | 23:02

În ciuda faptului că a fost, la un moment dat, “vânat” de creditori iată că Irinel Columbeanu… se descurcă! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Celebrul milionar are buzunarele pline, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe afacerist în timp ce scotea “valuta” de la saltea!

Irinel Columbeanu și-a parcat regulamentar bolidul de lux și s-a îndreptat spre o casă de schimb valutar. Chiar una ”de la colțul străzii”. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Semn că milionarul trebuia să rezolve o treabă importantă și avea nevoie urgentă de… lei. Irinel Columbeanu era îmbrăcat casual, cu o geacă de piele, un tricou simplu, o pereche de blugi chic și pantofi sport. Afaceristul nu s-a grăbit deloc. A ajuns la casa de schimb și s-a uitat îndelung la cursul valutar. (VEZI ȘI: IRINEL COLUMBEANU, HĂRŢUIT DE „PORTĂREII” DE LA TAXE ŞI IMPOZITE!)

Nu era în apele lui

După ce a studiat oferta, Irinel Columbeanu a schimbat nici mai mult nici mai puțin de… 1.000 de euro! O sumă modică pentru un milionar. Celebrul afacerist a așteptat, liniștit, să-și primească banii în timp ce bărbatul de la ghișeu îi număra cu exactitate. După ce și-a luat cash-ul, Irinel Columbeanu s-a îndreptat spre bolidul său de lux, neschimbat: cu privirea în jos, un pic gânditor și cu pași calculați

Irinel Columbeanu, în timp ce ieșea de la casa de schimb

Irinel Columbeanu s-a implicat în afaceri riscante cu ciment

Celebrul milionar s-a implicat, în trecut, în afaceri riscante cu ciment! A împrumutat câteva milioane de euro de la bănci şi a deschis o fabrică de profil! Una care avea să producă un material revoluţionar, mult mai rezistent decât cimentul obişnuit şi mult mai ieftin. L-a numit ”columbeanit”, lesne de înţeles de ce! A inaugurat fabrica la Târgu-Cărbuneşti, Gorj şi a girat cu mai multe apartamente, terenuri şi alte bunuri. Irinel Columbeanu nu a dus lipsă de comenzi. Până într-o zi… când a venit criza! (CITEȘTE ȘI: O FIRMĂ BĂGATĂ ÎN FALIMENT DE FOSTUL SOŢ AL MONICĂI GABOR NU CEDEAZĂ)

Omul de afaceri a stat numai prin tribunale

Băncile şi mai multe firme l-au “asaltat” pe Irinel Columbeanu, cerându-i banii înapoi. Una dintre ele, ABM Investments, a intrat chiar în faliment! Asta pentru că omul de afaceri nu ar fi plătit suma de 150.000 de euro! După câţiva ani de procese, Judecătoria Buftea îi dădea dreptate lui Columbeanu! Bucuria omului de afaceri avea să fie, însă, zdruncinată. Reprezentanţii firmei falimentare au redeschis procesul, în toamna anului trecut, la Tribunalul Ilfov. (VEZI ȘI: IRINEL COLUMBEANU TRECE PRIN MOMENTE DIFICILE! A AJUNS FALIT, DUPĂ MOARTEA TATĂLUI SĂU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...