Celebrul SANCHI, umilit de “bodyguardul lui Dumnezeu” din cauza concubinei lui CLĂMPARU. “Te calc pe cap! Te pun în genunchi şi îţi trag la @#$!”

Publicat: 03/08/2016 | 00:00

Şoc şi groază în lumea interlopă din România! Celebrul donjuan Sanchi a ajuns la judecata înfricoşătoare a lui Mircea Ursu (alias ”Samson”) după ce a ”atentat” la Loredana, concubina temutului mafiot Ioan Clămparu, zis ”Cap de porc”. Povestea pare desprinsă din filmele cu gangsteri, iar reporterii CANCAN.ro au intrat în posesia unei înregistrări-uluitoare în care Sanchi este umilit în ultimul hal!

Înainte să vă povestim ce s-a întâmplat, să vă prezentăm însă personajele implicate:
 
– ”Sanchi”, pe numele lui real Bogdan Friedrich Steblea, a fost mulţi ani iubitul cântăreţei Luminiţa Anghel. Este un ”băiat de oraş”, cu multe cuceriri în viaţa de noapte a Bucureştilor, pe lista lui aflându-se Manuela Fedorca, Carmen Istrate (ex-iubita lui chef Cătălin Scărlătescu), Vica Blochina, modelul Andreea Amarandi sau prezentatoarea ştirilor sportive Cristina Dochianu.
 
Mircea ”Samson” (după personajul biblic), pe numele adevărat Mircea Ursu, este unul dintre cei mai periculoşi luptători din România. Este cunoscut şi ca ”bodyguarul lui Dumnezeu” (poreclă care i se trage de la faptul că ştie Biblia pe de rost!) şi, în trecut, a fost gardă de corp pentru mai mulţi milionari, printre care Ovidiu Tender sau Marian Iancu.

Ioan Clămparu, temutul interlop pe care fostul preşedinte al Traian Băsescu l-a numit, în 2006, ”cel mai mare infractor român din lume”, a fost condamnat în Spania la 30 de ani de închisoare şi extrădat în România ca să-şi execute pedeapsa. Zis şi ”Cap de porc”, ”Şeful tuturor” sau ”Împăratul”, mafiotul a fost acuzat că ar fi pus recompensă 1,5 milioane de euro pe capul fostului Procuror General al României, Ilie Botoş! Mai mult, ziarele din Spania au scris despre el că ar fi creat cea mai amplă reţea de prostituţie din Europa şi că ar fi ”păstorit” o organizaţie mafiotă asemănătoare Camorrei din Italia.

Mafiotul Ioan Clămparu execută în închisoare o condamnare de 30 de ani în timp ce Sanchi şi Urse se luptă în libertate pentru... concubina lui!
Mafiotul Ioan Clămparu execută în închisoare o condamnare de 30 de ani în timp ce Sanchi şi Urse se luptă în libertate pentru… concubina lui!

 
Firul poveştii pe care vi-o dezvăluim azi, în super-exclusivitate, ne duce undeva cu un an, doi în urmă. Client al cluburilor de noapte, Sanchi l-a cunoscut pe luptătorul Mircea Ursu şi uşor, uşor s-au întovărăşit. În tot acest timp, Ursu îi ”ţinea spatele” donjuanului prin cluburi. Tovarăşi ”pe reciprocitate”, cum se zice!

Ea este femeia pentru care războinicul Mircea Ursu a jurat răzbunare!
Ea este femeia pentru care războinicul Mircea Ursu a jurat răzbunare!

Relaţia lor s-a rupt însă, de curând, când luptătorul a început să-l suspecteze pe Sanchi că o curtează pe o anume Loredana. Acesta este nimeni alta decât concubina lui Ioan Clămparu, cu care mafiotul are şi doi copii, dar cu care Mircea Ursu a avut şi el o legătură amoroasă până anul trecut. Surse din anturajul luptătorului ne-au mărturisit că acesta a luat foc când a aflat că Sanchi şi-ar fi trimis mesaje cu Loredana şi a decis să se răzbune pe donjuan: ”Mircea l-a căutat pe ăsta (n.n. – Bogdan Friedrich) prin oraş, dar n-a dat de el. A fugit la Braşov fiindcă ştie că Ursu e nebun. L-a tot sunat şi când i-a răspuns, i-a dat interval, l-a chemat la judecată! Dacă-l prinde, îi dă ruşine mare!

Donjuanului Sanchi (care de-a lungul timpului a avut relaţii cu Luminţa Anghel sau Vica Blochina) i s-a înfundat
Donjuanului Sanchi (care de-a lungul timpului a avut relaţii cu Luminţa Anghel sau Vica Blochina) i s-a înfundat

 
Reporterii CANCAN.ro au intrat în posesia uneia dintre discuţiile telefonice pe care Ursu le-a avut cu Sanchi şi în care îl ameninţă că ”va plăti scump”! Multe dintre cuvinte nu pot fi reproduse aici (din motive lesne de înţeles), dar ”bodiguardul lui Dumnezeu” e clar că s-a supărat rău pe craiul Sanchi: ”Bă bulangiule, te calc pe cap! Te pun în genunchi şi îţi trag la @#$! Unde eşti mă? Dacă eşti curat, vino încoa’!

În replică, Sanchi i-a răspuns speriat că „este nevinovat” şi a încercat, fără succes, să-l liniştească pe luptător. Scandalul dintre cei doi are la bază istoria unui amantlâc plin de năbădăi între Mircea Ursu şi Loredana Clămparu, dar despre această telenovelă vom reveni.
 
(Adrian Nicolae, Andrei Dumitrescu)

Citește și...