„Celentano” din Las Fierbinți, confesiuni uimitoare! Cum a fost la un pas să lucreze la Antena 1

Publicat: 07/07/2020 | 10:59
„Celentano” din Las Fierbinți, confesiuni uimitoare! Cum a fost la un pas să lucreze la Antena 1

„Celentano” din Las Fierbinți a făcut, recent, confesiuni uimitoare. Actorul a povestit cum a fost la un pas să lucreze la Antena 1.

Pe vremea când Las Fierbinți încă nu exista pe micile ecrane din România, Adrian Văncică a decis să cocheteze cu televiziunea. 

Actorul a primit atunci două oferte, una pentru a juca într-un serial produs de PRO TV, iar celalaltă pentru o telenovelă la postul rival, Antena 1. 

Văncică a ales, după cum bine știm, serialul de comedie, iar rolul pe care îl intepretează în Las Fierbinți i-a adus o popularitate impresionantă, dar și venituri frumoase. 

„Și am ales bine”

„Ce sa fac eu acuma? La bani ieșeam mai bine la Antena 1 pentru că erau episoade mai multe, la Pro scria Mimi, știam o parte dintre actori și aveam încredere în ei… la Antena 1 telenovela, la Pro comedie… ce mai e de gândit? Pro. Și am ales bine”, a scris actorul pe site-ul său. 

Puțini știu că renumitul „Celentano” este, pe lângă actor, și psiholog și se folosește de aceste cunoștinte pentru a rezolva orice tensiuni apar în familie. 

Adrian Văncică a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actoriei la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu.

La finele anului trecut, scurtmetrajul „Cadou de Crăciun”, în care joacă și actorul, a ajuns pe lista scurtă a nominalizărilor pentru Premiile Oscar 2020. 

Scurtmetrajul, care a luat numeroase premii, spune povestea unei scrisori pentru Moș Gerilă. Pelicula are 23 de minute și acțiunea se petrece în seara de 20 decembrie 1989.