Chef Scărlătescu a scăpat de insulină cu o dietă de slăbit! ”O lua razna…”

Publicat: 02/11/2017 | 16:13
Chef Scărlătescu a scăpat de insulină cu o dietă de slăbit! ”O lua razna…”

Chef Scărlătescu a dezvăluit cum a reuşit să slăbească, mai mult, a scăpat de insulin, după o dietă pe care încă o mai ţine.

“Am reuşit să slăbesc 48 de kilograme şi vreau să mai cobor, să ajung undeva pe la 82 de kilograme. Organismul o lua razna când aveam aproape 140 de kilograme, acum este foarte bine. Sport nu fac, dar urmează din ianuarie să mă apuc şi de cardio. De exemplu la prânz mănânc o jumătate de farfurie de ciorbă, iar seara, cealaltă jumătate. Anemie sau căderi de calciu nu am avut”, a spus Cătălin Scărlătescu, pentru Click.

“Mi-au luat în emisiune glicemia, era foarte mare, undeva la 295. Am ajuns la medic şi am făcut o serie de investigaţii. Eram foarte aproape de insulină, plus altele. Luam în jur de 12 pastile pe zi, care erau pentru inimă,  pentru articulaţii, de dureri, iar acum iau doar mentosane.

Lucrez atât cât trebuie, mă distrez când trebuie şi cât trebuie, dorm cât trebuie şi cât este necesar. Pancreasul este singurul organ care nu poate fi înlocuit, momentan nu am probleme, mă simt foarte bine”, a mai spus vedeta Antenei.

Citește și...