Chiar dacă a câştigat 100.000 de euro, Adrian Ţuţu nu şi-a luat casă din banii de la „Românii au talent”! Vezi cum explică!

Publicat: 29/01/2013 | 18:29
Chiar dacă a câştigat 100.000 de euro, Adrian Ţuţu nu şi-a luat casă din banii de la „Românii au talent”! Vezi cum explică!

Adrian Ţuţu a fost primul câştigător al show-ului "Românii au talent", în 2011.

Chiar dacă a primit marele premiu de 100.000 de euro, Adrian Ţuţu nu s-a grăbit să îi dea pe o casă. Are un apartament închiriat în Bucureşti, cu două camere, îşi găteşte şi spală singur.

„Am un loc în care scriu, în care compun, am şi un hobby nou, fotografia. Am avut o iubită, acum nu mai am. Mă uit foarte des la finala Româniia au talent şi îmi vine să plâng. Aş da orice ca să mai trăiesc o dată asta. M-am schimbat probabil, am alte priorităţi”, a explicat Ţuţu la „Happy Hour”.

Banii câştigaţi au un scop precis.

„Am renovat apartamentul meu de la Focşani. Am investit în mine, în videoclipuri, în piese. Restul banilor e la bancă. Nu mi-am luat casă aici, aştept să văd cum va fi cu muzica. De când am câştigat, Boier Bibescu a fost mereu alături de mine, are încredere în mine. Şi sora mea a fost mereu cu mine”, a adăugat câştigătorul de la „Românii au talent”, al cărui vis e să cânte cu Smiley şi Alex Velea.

(D.B.)

Citește și...