Chivu a mers in vizita la Gica Popescu! Baciului i-a cazut fata in momentul in care a vazut cine mai era cu el

Publicat: 09/10/2014 | 16:08
Chivu a mers in vizita la Gica Popescu! Baciului i-a cazut fata in momentul in care a vazut cine mai era cu el

Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea, Gabi Balint, Constantin Galca, Ilie Dumitrescu, Daniel Prodan si Cristi Chivu au mers astazi in vizita la Penitenciarul Rahova pentru a-l felicita pe Gica Popescu, care a implinit 47 de ani.

Hagi a pus cea mai tare surpriza posibila pentru cumnatul sau. A stabilit planul de atac si a mers astazi in vizita la Gica Popescu, care a sarbatorit 47 de ani.
„A fost un moment de bucurie ca l-am vazut. A ramas incantat, am glumit, am ras, exact cum faceam in cantonamente. A fost initiativa mea. El e bine, nu a plans. E un sportiv important. Am mancat si o felie de tort. Nu am vorbit de fotbal, ci de momentele petrecute impreuna. A fost si Chivu. Dan Petrescu e plecat, pentru ca altfel venea si el. In cantonamente sarbatoream mereu ziua lui. Se antreneaza, munceste”, a declarat Gica Hagi.

gica hagi

Intalnirea a avut loc in sala de mese a penitenciarului, iar cel mai nelinistit a fost Daniel Prodan, care tremura tot de emotie ca urma sa-l vada pe bunul sau prieten Gica Popescu.

CITESTE SI

GEST fara precedent! Hagi a luat o decizie EXTREMA in numele lui Gica Popescu: „E o forma de protest”

„Da-i lui Gicuta, o rezolva el!” Imagini im premiera cu tatal lui Gica Hagi in timp ce „Regele” scria istorie in fotbalul mondial!

Hagi a anuntat ca nu va merge la Romania – Ungaria

Hagi a fost extrem de suparat in momentul in care a aflat Gica Popescu va merge la inchisoare. Regele a anunta ca nu va mai calca pe National Arena pana cand fostul sau coleg din Generatia de Aur nu va fi liber. Sambata va avea loc meciul Romania – Ungaria din preliminariile EURO 2016, iar asa cum va promis, Hagi va vedea meciul de acasa.

gica hagi

„Nu am nicio relatie cu actuala conducere a Federatiei. Prietenul meu si totodata unul dintre capitanii echipei nationale e in locul unde e si atat timp cat sta acolo, eu sunt langa el. Nu am niciun contact, nicio relatie.
Vreau sa sufar si eu cat sufera si el. Nu merg niciodata la meciurile echipei nationale cat timp Gica Popescu se afla dupa gratii. Ma uit din fata televizorului. E o forma de protest”,
a spus Gica Hagi la Dolce Sport.
 

D.C.

Citește și...