Christine Valmy a murit cu conturile pline de milioane de euro, dar incinerarea a costat mai putin decat cea a unui caine!

Publicat: 27/01/2015 | 00:42

Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a fost incinerata sapatamana trecuta la crematoriul Vitan din Capitala in mare secret. Langa trupul neinsufletit al milionarei au stat doar fiica ei si cateva rude. Luni, urna a fost ridicata de un necunoscut!

Christine Valmy a ridicat de una singura un adevarat imperiu al frumusetii, iar averea ei este estimata undeva la 70 de milioane de dolari. Chiar daca a fost iubita de multi, la incinerarea acesteia, care s-a desfasurat in mare secret la dorinta familiei, nu au fost prezente decat cateva persoana, printre care si fiica ei Marina.

Toata procedura a durat in jur de o ora
Toata procedura a durat in jur de o ora

Acum, urna cenusa a fost ridicata in acelasi fel cum a decurs incinerarea, cu mare discretie. Un angajat de la o firma de pompe funebre a venit si a ridicat-o, ne-au spus surse din cadrul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane (ACCU).

Christine Valmy

Incinerarea a costat 490 de lei

Potrivit acelorasi surse, incinerarea milionarei nu a costat nici 500 de lei. Mai exact, costul total al procedeului de incinerare a fost 490 de lei, suma in care a fost inclusa si urna, modelul standard.

Marina Valmy a fost prezenta la incinerarea mamei sale
Marina Valmy a fost prezenta la incinerarea mamei sale

Niciun membru al familiei Valmy nu a fost prezent la ridicarea urnei cu cenusa, acest lucru a cazut in sarcina firmei de pompe funebre care s-a ocupat de funerarii. De altfel, urna cu cenusa nu a fost una dichisita, ci de una extrem de modesta, fiind modelul de baza, care a intrat in pretul incinerarii.

Christine Valmy

Daca stam sa ne gandim, 490 de lei este un pret infim pentru o milionara. Iar daca este sa tinem cont ca pentru cel mai bun prieten al omului trebuie sa scoatem din buzunar 650 d elei numai pentru incinerare, iar urna de cenusa costa in plus 170 de lei.

Urna cu ramasitele va fi dusa in America

Aporape in urma cu saptamana, mai exact marti in jurul orei 13:00, la Crematoriul Vitan- Barzesti din Capitala, a avut loc incinerarea, la eveniment fiind prezenta fata Christinei, Marina, dar si un nepot. Urna cu ramasitele umane ale femeii va fi dusa in America, acolo unde aceasta si-a petrecut o buna parte din viata.

—————————————————————————————

CITESTE SI

Christine Valmy a fost incinerata la Crematoriul Vitan! Unde va fi dusa urna cu ramasitele umane!

BREAKING NEWS! Regina cosmeticelor, Christine Valmy, a MURIT in urma unui INFARCT!

Ultimul interviu dat de Christine Valmy, in Cancan! A plans cand si-a adus aminte de marea ei dezamagire: „Nu-mi place sa..”

—————————————————————————————-

Christine Valmy si-a inceput afacerea cu doar 15 dolari, iar prin munca si perseverenta a ridicat un adevarat imperiu al cosmeticelor. Cea mai de succes romanca a reusit sa creeze un brand cu o valoare de peste 70 de milioane de dolari. (A.S.)

 

Citește și...