Ciao! face dezvaluiri incredibile despre viata dubla a scriitorului. Andrei Plesu se iubeste in secret cu o colega de serviciu!

Publicat: 28/01/2012 | 00:00
Ciao! face dezvaluiri incredibile despre viata dubla a scriitorului. Andrei Plesu se iubeste in secret cu o colega de serviciu!
Fostul ministru al Culturii si al Afacerilor Externe are o viata dubla, despre care nu se stia absolut nimic pana acum. Numarul actual al revistei Ciao! publica in exclusivitate fotografii cu Andrei Plesu si cea care il asteapta in multe seri la ea acasa, acolo unde scriitorul innopteaza adesea.

Despre Andrei Plesu se pot spune si scrie extrem de multe lucruri, majoritatea dintre ele numai de bine sau chiar la superlativ. Fost ministru in doua mandate, dupa 1989, la Ministerul Culturii si apoi la cel al Afacerilor Externe, director fondator al revistei „Dilema” (actualmente „Dilema Veche”), scriitor, eseist, filozof, istoric al artei, fost consilier prezidential si multe altele, el a devenit in constiinta romanilor o figura pitoreasca, o voce sonora in vacarmul cotidian, de multe ori ascultata cu sfintenie de conationalii sai. Iata, insa, ca si o asemenea personalitate poate ascunde adevaruri atat de simple si lumesti, incat dintr-odata ar putea fi privit din cu totul alta perspectiva. Revista Ciao! publica, in cel mai recent numar de pe piata, cateva fotografii greu de contestat, in care Andrei Plesu se comporta cu o femeie ca si cum ar fi sotia sa. Doar ca nu este! Cei doi merg impreuna la cumparaturi si au o atitudine foarte fireasca, specifica unui cuplu de indragostiti. Chiar daca scriitorul isi petrece ziua alaturi de sotia lui, Catrinel Plesu, o intelectuala de prima mana, Director la Centrul National al Cartii al ICR, noaptea o are rezervata amantei.

Intreaga poveste, cu lux de amanunte si fotografii document, numai in cel mai recent numar al revistei Ciao!

Citește și...