Cine este de fapt marele castigator de la Loto! Cu ce se ocupa constanteanul care a incasat peste 9 milioane de euro!

Publicat: 16/01/2015 | 00:13
Cine este de fapt marele castigator de la Loto! Cu ce se ocupa constanteanul care a incasat peste 9 milioane de euro!

In luna decembrie, un constantean s-a imbogatit cu noua milioane de euro, dupa ce a castigat potul cel mare la Loto 6/49. CANCAN.ro a aflat totul despre marele norocos, tanarul fiind... un barbat de conditie putin peste medie, dator la banca!

Cu un bilet pentru care a scos din buzunar aproape 20 de lei, constanteanul a castigat marele premiu la Loto 6/49, premiu care s-a ridicat la 43.8 milioane de lei. Barbatul nu s-a prezentat imediat la sediul Loteriei Romane pentru a-si ridica banii, ci a „digerat” anuntul timp de cateva spatamani.

 

Constanteanu s-a ales cu un castig de peste noua milioane de euro
Constanteanu s-a ales cu un castig de peste noua milioane de euro

Impatimit al cluburilor si dator la banca

 

CANCAN.ro a aflat identitatea celui mai nou milionar al tarii si toate detaliile din viata lui, in exclusivitate. Astfel, barbatul care a devenit mai bogat peste noapte cu 43 de milioane de lei este de origine aromana si ii place la nebunie sa se distreze in cluburile si cafenele din Constanta. Tanarul, a carui varsta nu depaseste 36 de ani, este cunoscut drept un petrecaret si un adept al petrecerilor macedonesti, in special. De altfel, barbatul nu este casatorit si nu are o familie, ci se pare ca locuieste inca cu parintii lui intr-un cartier obisnuit din orasul Constanta. Despre acesta, prietenii si vecinii sustin ca este o fire prietenoasa si sociabila si ca nu a deranjat de-a lungul timpului cu scandaluri sau certuri, fiind un barbat calm.

 

Bani

A scapat de datorii

 

In plus, constanteanul traia peste nivelul mediu, avand posibilitatea financiara de a-si satisface aproape orice dorinta, in limite,totusi, fara arogante exagerate demne de un baiat de bani gata. Angajat la Curtea de Conturi Constanta, machedonul castiga destul de bine, iar din salariul sau reusise sa-si achizitioneze un autoturism scump, evaluat la cateva zeci de mii de euro. Insa, ca majoritatea romanilor, tanarul avea facut un imprumut la banca, pe care urma sa-l achite esalonat, pana in 2030. Odata cu acest premiu, barbatul a scapat de datorii si s-a asigurat financiar pentru tot restul vietii.

 

loterie

CITESTE SI:

 

Castigatorul marelui premiu de la Loto 6/49 si-a ridicat banii! SUPRIZA MAXIMA: Mai are un castigator in familie!

FABULOS! CINE este castigatorul marelui premiu Loto 6 din 49 la extragerea speciala de Anul Nou! Nimeni nu se astepta la asta

 

castigator loto aroganta

A mostenit norocul

 

Barbatul nu este prima persoana din familia lui care castiga la jocurile de noroc. Se pare ca tanarul a mostenit nu doar pasiunea pentru Loto 6/49, ci si norocul la castig. Daca, pana acum, juca aproape in fiecare saptamana, odata cu acest pot, barbatul nu va mai fi prezent atat de des la ghiseul Loteriei Romane, insa sustine ca isi va mai incerca norocul, ocazional.

 

Denisa Macovei

Citește și...