Cine este soţul Deliei Matache. S-au cunoscut acum şapte ani, iar acum….

Publicat: 14/07/2017 | 18:19

Delia este una din cele mai de succes artiste de la noi dar nu toată lumea ştie că în viaţa privată este cuminte, măritată şi devreme acasă. În fine, cât de devreme îi permit show-urile pe care le susţine în faţa miilor de spectatori, cu sala plină. Aşadar, cine este soţul Deliei Matache? Un tânăr de succes, Răzvan Munteanu!

Până să o cunoască mai bine pe Delia, fanii şi-au pus deseori întrebarea cine este soţul Deliei Matache, mai ales că solista a ales să-l ţină, de cele mai multe ori, departe de lumina reflectoarelor. Nici pe pagina oficială de facebook nu-l expune, decât în rare ocazii, pentru că Delia este una din persoanele publice de la noi care a înţeles că viaţa privată trebuie să rămână privată. A vorbit însă despre soţul ei, Răzvan Munteanu, atunci când a fost întrebată.

Delia şi Răzvan sunt împreună de şapte ani
Delia şi Răzvan sunt împreună de şapte ani

Pe de altă parte, chiar Răzvan a povestit, nu în urmă cu mult timp, că a cunoscut-o pe Delia acum aproape şapte ani, când i-a călcat pragul într-un club pe care îl manageria. ”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta.” povestea Răzvan, care între timp, a devenit managerul artistei. “În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez”. Cum cariera Deliei este pe primul loc, soţii au pus copilul…pe lista de aşteptare.

Citește și...