Cine ii pune casnicia in pericol Biancai Dragusanu? Un apropiat face dezvaluiri: „Nu e o coincidenta intalnirea cu Cristea”

Publicat: 25/11/2013 | 10:12
Cine ii pune casnicia in pericol Biancai Dragusanu? Un apropiat face dezvaluiri: „Nu e o coincidenta intalnirea cu Cristea”

Bianca Dragusanu s-a intalnit recent cu fostul ei iubit, Adrian Cristea. Multi au spus ca revederea nu a fost intamplatoare, iar de acest lcuru e convins si un apropiat al vedetei.

bianca si bote

Catalin Botezatu este de parere ca Bianca Dragusanu a vrut sa se vada cu Cristea, insa nu a stiut ca va fi vazuta de paparazzi.

Bote insa il sfatuieste pe Victor sa nu fie gelos, caci roscata il iubeste mai mult pe el decat pe fostul ei iubit.

bianca victor

„O înţeleg perfect pe Bianca, eu cred că se înţelege şi se iubeşte în continuare cu Victor, toată nebunia asta se întâmplă din cauza presei. Aşa cum l-a iubit pe Cristea, mult mai mult cred că îl iubeşte acum pe Victor. Eu mă văd cu toate fostele mele iubite, deci nu cred că e o coincidenţă că Bianca s-a întâlnit cu Cristea. Victor nu ar trebui să fie gelos. Numai un bărbat nesigur este gelos, iar Victor cred că este sigur pe el şi pe iubirea pe care i-o poartă Bianca. Dacă e gelos, inevitabil nu va fi bine”, a spus Cătălin Botezatu pentru Ring.

L.C

Citește și...