Ciprian Sora s-a distrat de minune la petrecerea de dupa botez si nunta! A dansat pana la epuizare pe muzica lui Jean de la Craiova

Publicat: 17/07/2012 | 00:00
Fostul luptator K1 Ciprian Sora si-a unit destinul weekendul trecut cu aleasa inimii sale, Ana Maria. Petrecerea a fost una fastuoasa, iar invitatii au fost de marca.

Ciprian Sora nu mai este burlac. Fostul luptator s-a casatorit weekendul trecut, in fata unui sobor de cinci preoti, cu Ana Maria, alaturi de care are si un baietel. Tot in aceeasi zi a avut loc si botezul micutului Eric Alexandru, iar petrecerea de dupa a fost una fastuoasa. Invitatii au fost si ei pe masura, iar Daniel Ghita si Nicu Dascalu si-au scurtat sejurul la mare pentru a fi alaturi de prietenul lor in cel mai important moment al vietii. Cei doi au venit direct de pe plaja si, dupa ce si-au schimbat hainele sumare cu unele de gala, s-au alaturat celorlalti invitati. Fondul sonor a fost asigurat de Diana Matei, Marian Cleante, Maria Dragomiroiu si Jean de la Craiova. Desi s-a declarat a nu fi un dansator foarte priceput, Ciprian Sora a stat pe ringul de dans pana dimineata alaturi de sotie si invitati. La miezul noptii, cei prezenti au avut ocazia sa admire un spectacol de artificii de cinci stele, iar tortul mirilor a fost servit afara, pe puntea piscinei complexului unde a avut loc petrecerea. Mireasa a aratat ca-n povesti, asta si datorita faptului ca a ales o rochie foarte decoltata in partea din fata si cu o trena lunga de doi metri.

Citește și...