„Circula cu viteză şi a pierdut controlul volanului”. Un fotbalist din România a murit într-un groaznic accident rutier

Publicat: 08/12/2013 | 13:46
„Circula cu viteză şi a pierdut controlul volanului”. Un fotbalist din România a murit într-un groaznic accident rutier

S-a făcut praf cu BMW-ul! Manu Corneanu, fost fotbalist la Calafat, decedat în accident. BMW-ul in care se afla barbatul de 33 de ani a lovit refugiul unei statii de autobuz, dupa care a fost proiectat intr-un copac.

Emanuel Corneanu avea 33 de ani şi era născut în Poiana Mare, dar în prezent locuia în Calafat.

În timp ce conducea un BMW înmatriculat în Bulgaria pe DN 56, prin localitatea Podari, dinspre Craiova către Calafat, din cauza neadaptării vitezei pe o porţiune de drum unde se efectuau lucrări de reabilitare, a pierdut controlul direcţiei de mers, a lovit refugiul unei staţii de autobuz, apoi s-a oprit într-un pom de pe marginea drumului.

La faţa locului au ajuns echipe de la Descarcerare şi Smurd ,care l-au scos pe Manu Corneanu dintre fiarele contorsionate, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el, constatându-se decesul ! Oamenii legii au declarat că în momentul accidentului, fotbalistul nu purta centură de siguranţă!

„Circula cu viteză şi a pierdut controlul volanului. Când au ajuns medicii la faţa locului era mort. În continuare sunt în stare de şoc. Păcat de el că era un băiat tânăr”, a povestit un martor, potrivit Romania TV.

G.C.
 

Citește și...