Circulatia pe DN 1, deviata temporar pe DN1 A, din cauza aglomeratiei

Publicat: 21/07/2013 | 15:23

Circulatia rutiera este deviata temporar duminica, incepand cu ora 13.00, de pe DN 1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN 1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, pe DN 1 s-au format coloane de masini la Busteni si Sinaia. Si tot la Sinaia, din cauza unor lucrari, nu se poate circula prin centrul statiunii, traficul fiind deviat prin dreptul garii (pe DN 1).

In orele urmatoare, traficul rutier se va desfasura ingreunat si in zona lucrarilor de pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti, unde sunt inchise cele doua benzi de circulatie aferente sensului de mers Bucuresti – Brasov, intre kilometrii 62+525 de metri si 64+575 de metri.

Pe portiunea respectiva, traficul rutier se desfasoara pe sensul Brasov – Bucuresti, pe cate o banda, in ambele directii, mai informeaza Infotrafic.

Zona de lucru de pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti poate fi ocolita pe Centura de Est, prin localitatile Tantareni si Corlatesti, mai precizeaza sursa citata.

R.N.

banner

Citește și...