Claudia Pavel, mesaj emoţionant pentru Cătălin Cazacu. ”Îmi este foarte dor de el”(…)”Cu siguranţă există sentimente între noi”

Publicat: 13/02/2018 | 00:33

Claudia Pavel a recunoscut, luni seară, că între ea şi Cătălin Cazacu există sentimente, dar a susţinut că între ei nu au existat relaţii intime! Au fost apropieri fizice, dar nimic mai mult nu s-a petrecut. În schimb, ”Cream” a spus că îi este extrem de dor de el şi a negat că ar fi existat o relaţie anterioară show-ului ”Exatlon”.

Îmi este dor de el, suntem extrem de apropiaţi Nu s-a întâmplat nimic între noi, s-a lăsat să se înţeleagă asta. Dacă s-ar fi întâmplat asta s-ar fi văzut la TV Am petrecut împreună 24 de ore din 24, m-a ajutat foarte mult, m-a susţinut când îmi era frică, o să îi mulţumesc toată viaţa pentru cât bine mi-a făcut. Nici noi nu ştim ce este între noi, cu siguranţă că există nişte sentimente între noi dar mai mult că ne-am ţinut de mână şi ne-am îmbrăţişat nu s-a întâmplat nimic. Vom vedea când va veni acasă dacă se va întâmpla ceva între noi. Nu ştiam de existenţa acelei fete, el mi-a spus că e la fel de liber ca şi mine, dacă exista cineva în viaţa mea nu ar fi existat ţinerea de mână şi îmbrăţişarea.(…) Eu nu stric relaţii. Dacă stai cinci săptămâni cu un om…nu ai cum să nu te apropii de el. Îmi este extrem de drag şi îmi este foarte dor de el. Sper să rămână acolo până la final, sper să câştige, el sau Giani. Ne plimbam de drag pe plajă împreună(…) Este clar că suntem extrem de apropiaţi” a declarat Claudia Pavel, la Kanal D.

Cream a vorbit şi despre aşa zisă iubită a lui Cătălin, pe care acesta nu ar fi recunoscut-o în faţa ei

Cea care a spus că este iubita lui în ţară a declarat minciuni despre mine, nu ştiam de ea, nici măcar pe Cătălin nu-l cunoşteam. El mi-a spus mereu că este un om liber, atât timp cât această fată minte că a ieşit cu mine cu Cătălin şi cu Giani la masa, a minţit că eu întreţineam relaţii intime şi cu Giani. Cătălin mi-a spus că există o situaţie complicată pe care mi-o va explica, în cele cinci săptămâni a fost atât de bun cu mine încât aleg să-l cred.”

Cum a reacţionat ”iubita” lui Cătălin Cazacu

Suntem împreună din martie anul trecut, din septembrie locuim împreună. El este un om foarte dificil, trebuie să şti pe ce butoane să apeşi. Cu siguranţă este dragostea vieţii mele. L-am condus la aeroport. Mi-a zis să fi cuminte şi să nu ieşi niciunde să ştii că eu sunt acolo. În fiecare seară dorm mereu că tricourile lui, mă gândesc mereu ce face acolo, cât e ceasul. Nu sunt lucruri care neapărat m-au deranjat, eu îl cunosc pe el” a spus, în replică, fosta iubită a lui Cătălin

S-a spus că am avut o relaţie inimă cu Giani. Dacă cineva a declarat asta, are nevoie de un control psihiatric serios.”Nu poate fi nimic mai trist şi mai fals” a ţinut să precizeze Cream.

Cătălin a explicat, într-un interviu filmat special în Republica Dominicană, că între el şi Claudia există sentimente curate

Nu vine ca un teatru între noi, fiecare face ce simte. Fiecare descoperă caracterele celuilalt, nu eşti îmbrăcat ca acasă, nu ai machiaje. Dacă sunt chestii care îţi plac sunt cele naturale… îmi este dragă fata. În momentul de faţă suntem doi oameni naturali, eu de aici de unde sunt nu aş putea să pun o definiţie a acestei relaţii. Când vom ieşi, vom vedea. Nu există un început al acestei poveşti, pentru că nu a făcut nimeni absolut nimic, suntem doi oameni care se poartă cum simt. Claudia dacă este să fie acuzată de ceva …Nu trebuie să-i dau cuiva explicaţii acasă. Ce realizez e că orice s-ar întâmpla aici sunt sentimente mult mai curate ca acasă. Eu îmi asum cine sunt şi singurul om căruia trebuie să-i dau explicaţii sunt eu. Eu când am plecat de acasă am plecat dintr-o situaţie pe care nu pot să o descriu. Poate n-am reuşit să-mi fac ordine în viaţă sau în gânduri.” a spus Cătălin Cazacu

Citește și...