Clauza secreta din contractul vedetelor de la “Sunt celebru, scoate-ma de aici”! Cand s-au intors din jungla…

Publicat: 13/03/2015 | 00:17

Inainte de a pleca in jungla, vedetele care au participat la emisiune au fost nevoite sa semneze un contract cu clauze ce trebuie respectate cu sfintenie. Una dintre acestea consta in faptul ca participantii trebuie sa mearga la un nutritionist.

Cel mai nou proiect al postului PRO TV a fost urmarit de milioane de telespectatori cu sufletul la gura. Astfel, emisiunea „Sunt celebru, scoate-ma de aici” a strans 12 vedete autohtone, care au stat in jungla timp de trei saptamani, in conditii extrem de precare. Astfel, concurentii au fost nevoiti sa doarma sub cerul liber, sa se spele cu galeata, si sa se supuna unor probe aproape inumane.

Morosanu este castigatorul show-ului
Morosanu este castigatorul show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici”

Au fost bagati in acvarii cu fel de fel de lighioane, precum serpi, soparle si gandaci gigantici, dar si sa manance ori sa bea substante de-a dreptul ingrozitoare: ochi de vita putreziti, penis de bou, coktail de ficatei cruzi cu fiere de pasare etc.

Ruby s-a umplut de bube in jungla
Ruby s-a umplut de bube in jungla

De asemenea, ei au primit zilnic de mancare numai cate doua linguri de orez si doua de fasole. Tocmai de aceea, vedete precum Ruby, Catalin Morosanu, Dorin Popa, ori Elena Merisoreanu s-au intors din salbaticie chiar si cu cate zece kilograme mai putin.

 

Obligati sa mearga la medic!

 

Traistariu a iesit din concurs in prima zi in care i-a permis regulamentul
Traistariu a iesit din concurs in prima zi in care i-a permis regulamentul

Duminica trecuta, show-ul PRO TV s-a terminat, iar castigatorul a fost chiar Morosanu. In prezent, toti concurentii au ajuns acasa, insa, ei inca au clauze de respectat. Spre exemplu, ei au fost obligati sa isi faca analizele si sa mearga la un nutritionist:

Gina Pistol

„Dupa ce am trait in conditiile acelea, este foarte greu sa incepem sa avem o alimentatie normala. Tocmai de aceea am fost trimisi sa ne facem analizele si sa primim niste sfaturi de la un specialist in nutritie. Mie, de exemplu, mi s-a dat un regim bazat pe alimente bogate in fier. Mananc spanac proaspat in fiecare zi”, a declarat una dintre vedetele care au participat la show, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Imaginile anului! Care a fost primul lucru pe care l-a facut Gina Pistol, dupa ce s-a intors in tara

Ruby, Morosanu sau Dorian Popa? Vezi cine a castigat “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”


Platiti cu sume intre 2.000 si 10.000 de euro

 

traistariu

Dintre cei 12 concurenti, doar Pacha Man a clacat si a cerut sa plece acasa inainte de termenul stabilit de producatori, fara sa ii pese ca asta il va costa onorariul. CANCAN.ro a aflat si sumele cu care au fost remunerate concurentii, iar acestea au fost cuprinde intre doua si zece mii de euro, in functie de notorietatea concurentilor. Astfel, se pare ca Andreea Moldovan, Luminita Nicolescu si Elena Lasconi s-au clasat in partea de jos a clasamentului banilor, iar Traistariu si Elena Merisoreanu in fruntea acestuia.

 

Claudia Balan

Citește și...