Clipe de intimitate! Antonia si Velea au petrecut doua zile si doua nopti in acelasi hotel, in provincie!

Publicat: 05/06/2013 | 00:13

Artistii momentului traiesc clipe fierbinti. Si nu ne referim la trairile din fata fanilor, ci la momentele de dincolo de scena. Revista Ciao! are primele dovezi ca intre Alex Velea si Antonia este mai mult decat o simpla relatie de prietenie.

ciao

Cei doi au petrecut impreuna doua nopti in acelasi hotel, iar doamna Velea ar putea avea motive de ingrijorare. Escapada ar fi avut loc in urma cu doua saptamani, cand Alex si Antonia au avut concert la Iasi. Potrivit revistei Ciao!, au facut eforturi uriase pentru a se caza la acelasi hotel, in conditiile in care fix in acea perioada era aglomeratie mare de vedete in zona.

Desi innoptau impreuna, Alex si Antonia paraseau hotelul separat, jucand rolul indiferentei
Desi innoptau impreuna, Alex si Antonia paraseau hotelul separat, jucand rolul indiferentei

Ba chiar au avut grija sa aiba o sedere prelungita in Iasi, unde au ajuns cu o zi inainte de concert. Si cu siguranta nu pentru a vizita orasul. Drept dovada – fosta doamna Castelano s-a inchis in camera ei, de unde nu a mai iesit pana inainte de concert.

Nici Alex nu a fost prea plimbaret. Ca un barbat model, a vorbit cateva minute cu sotia, dar… telefonul i s-a stricat brusc. Cel putin asa si-a anuntat toti apropiatii. S-a intors la hotel, unde cel mai probabil a consultat-o atent pe Antonia… pentru a gasi un service de telefoane, desigur.

velea

Asa cum se intampla cand arzi multe calorii, dimineata, Alex a avut nevoie de o masa copioasa. A fost insotit de baietii de la Voltaj, dar se pare ca a avut mare grija sa o rasfete si pe Antonia. Ar fi servit-o din nou la pat… de data asta cu micul dejun, scriu cei de la Ciao!.

Au iesit apoi impreuna din hotel, dar au plecat separat spre repetitii.

Cheful de vocalize nu i-a tinut insa prea mult, pentru ca au dat repede bir cu fugitii. Cel mai probabil si-au mai incalzit coardele vocale in camera de hotel. Concertul a fost de altfel un mare succes. Iar poza de grup de la final, cu Antonia si Alex Velea lipiti unul de celalalt, nu a mai surprins pe nimeni.

velea

Antonia si Alex isi pot face de cap linistiti, caci doamna Velea vara… doarme. La doar cateva zile dupa escapada sotului ei la Iasi, Ana sustinea sus si tare ca are mare incredere in sotul ei. Asta chiar daca recunoaste ca este deja agasata sa auda peste tot numele Antoniei.

Detalii incendiare si fotografii exclusive gasiti in numarul de pe iata al revistei Ciao!.

bannerANA

Gabriel Esanu

 

Citește și...