Clipele care au făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte! Simona Traşcă a încercat să se sinucidă, după ce şi-a operat faţa: „Am vrut să mă arunc”

Publicat: 02/11/2017 | 12:06

Simona Traşcă a trăit clipe teribile la doar câteva zile după ce a mers în cabinetul unui medic estetician, care "i-a sculptat" faţa cu bisturiul. Blonda sexy a trecut printr-un episod care a făcut-o să se gândească să-şi pună capăt zilelor. În cadrul unui interviu, ea a povestit pas cu pat tot ce s-a întâmplat în seara în care a avut gânduri negre.

Simona Traşcă şi-a făcut săptămâna trecută o operaţie estetică la faţă. Zile întregi, vedeta a stat bandajată în casă, iar la un moment dat a făcut un atac de panică. Acesta a survenit, după ce, într-o seară, ea a încercat să-şi scoată pansamentele. Ea s-a speriat atât de tare, încât a vrut să se arunce de la balcon şi să se dea cu capul de pereţi.

Din fericire, Simona Traşcă nu era singură acasă, ci împreună cu mama şi bunica ei. După ce au liniştit-o un pic, blondina şi-a sunat medicul care a operat-o şi i-a povestit ce i s-a întâmplat. Acesta i-a făcut câteva recomandări, iar ea s-a calmat.

„Într-o seară, am făcut o criză… Asta am simţit: am avut o senzaţie foarte urâtă, am vrut să mă arunc de pe balcon. Da, am avut noroc, a fost şi mama acasă. Asta pentru că a adus-o şi bunica mea. Ea avea grijă de bunica mea la ţară, dar a decis să o aducă aici, în Bucureşti ca să aibă grijă de amândouă. (…). L-am sunat pe domnul doctor, m-a liniştit. (…). Da, e adevărat că eu m-am născut cu cordonul ombilical în jurul gâtului, aşa mi-a zis şi mama. Iar medicii i-au spus că eu, toată viaţa mea, o să am probleme cu gâtul”, a povestit Simona Traşcă în cadrul unei emisiuni TV.

Nu e prima dată când Simona Traşcă are gânduri suicidale. În trecut, ea a încercat să-şi pună capăt zilelor şi chiar a fost internat într-un spital specializat.

Citește și...