COD ROSU de precipitatii! Daniela Crudu, uda si provocatoare. Imagini INTERZISE cardiacilor!

Publicat: 24/04/2014 | 19:46
COD ROSU de precipitatii! Daniela Crudu, uda si provocatoare. Imagini INTERZISE cardiacilor!

Considerata una dintre cele mai sexy vedete din Romania, Daniela Crudu isi respecta renumele. Testimoniu al sex-appealului ei incontestabil este o fotografie de-a dreptul uluitoare, menita sa dea palpitatii admiratorilor brunetei.

In timp ce iubitul ei, Mihai Costea, someaza, fiind dat afara de la Steaua si lasat sa se antreneze singur prin parcuri, Cruduta face in continuare ce stie mai bine.

Daniela arata senzational in costum de baie
Daniela arata senzational in costum de baie

Recent, Daniela a bifat un nou contract, participand la un shooting pentru o emisiune. Iar rezultatul este pe masura asteptarilor, vedeta aparand intr-un superb costum de baie de culoare rosie, udata de un jet puternic de apa.
_____

CITITI SI:

Toti au ramas uimiti cand s-a cantarit! Vezi cate kilograme are Cruduta, dupa ce a intrat in platou sprijinindu-se de Mitoseru!

Daniela Crudu habar nu avea ce face „Mihai Costea” pe Facebook! Denuntul a fost facut de o satena care a publicat deja mesajele!
_____

Ce-i drept, exista si un revers al medaliei, si anume faptul ca brunetei i se pot numara coastele, aceasta fotografie nefacand altceva decat sa amplifice speculatiile legate de faptul ca Daniela sufera de anorexie.

Este „luata” de doi ani si jumatate!

Din pacate pentru fanii ei, Daniela Crudu este „luata”, fiind implicata intr-o relatie cat se poate de serioasa cu Mihai Costea. Cei doi formeaza un cuplu de aproximativ doi ani si jumatate, cu toate ca, de-a lungul timpului, relatia lor a fost presarata cu certuri si impacari. La inceputurile povestii de dragoste, patronul Stelei, Gigi Becali, a incercat sa-i desparta, considerand ca Daniela este vinovata la acea vreme pentru prestatia slaba de pe teren a lui „Nila”. In ciuda acestor piedici, cei doi nu au pus punct povestii lor de dragoste, ba dimpotriva, in luna noiembrie a anului 2012 s-au mutat impreuna.

B.P

Citește și...