Comportamentul unui cuplu de pe plaja din Costinești a impresionat mii de oameni! Ce făceau cei doi

Publicat: 08/07/2020 | 09:45
Comportamentul unui cuplu de pe plaja din Costinești a impresionat mii de oameni! Ce făceau cei doi

Comportamentul unui cuplu de pe plaja din Costinești a impresionat mii de oameni. O internaută este cea care i-a făcut „virali” pe cei doi turiști. 

Odată cu relaxarea măsurilor impuse de pandemia de coronavirus, litoralul Mării Negre s-a umplut de turiști. 

O tânără prezentă la Costinești a remarcat pe plajă o familie cu un bebeluș de câteva luni, iar comportamentul lor a emoționat-o foarte mult. 

Femeia a fost atât de impresionată de atitudinea și bunătatea celor doi încât a postat pe o rețea socială ce a observat. 

Deși multe persoane nu au respectat pe plajă regulile de distanțare socială, unii chiar sub ochii poliției, desigur că există și turiști cu bun-simț și discreți.

Cei doi parteneri, extrem de tandri

Cei doi proaspeți părinți au preferat să respecte distanța față de alte persoane și s-au așezat pe nisip. Tânăra care îi observa a fost impresionată de tandrețea bărbatului, care era foarte atent cu partenera lui. De altfel, cei doi păreau foarte îndrăgostiți și zâmbeau foarte des. 

„Îi urmaresc de cateva ore. O familie cu un bebelus de cateva luni. Au venit cu berea si gustarile luate de la market, n-au comandat nimic de la bar. E zona de sezlonguri, dar stau pe nisip.

Ea are cateva kilograme in plus, el i le ignora. Sau i le da cu crema. Ea-l intreaba periodic: „Iubitule, esti ok?”, iar apoi il serveste cu diverse. El raspunde gestului, ia copilul si-l plimba, ca ea sa stea relaxata.

Isi zambesc incontinuu. Si glumesc. La anumite intervale, rad zgomotos. Se sorb din priviri.

Daca asa arata Fericirea, vreau pe nisip.”, este mesajul care a însoțit fotografia cu cei doi tineri. 

În doar câteva ore, postarea a adunat aproape 10.000 de aprecieri și numeroase comentarii din partea internauților. Dacă cei mai mulți o laudă pe autoarea postării, alții consideră jignitoare remarca despre kilogramele în plus ale proaspetei mămici.