Radu Mazăre Jr. a revenit în lumea party-urilor selecte de pe litoral. Cum s-a distrat alături de iubită și de prieteni

Publicat: 07/07/2020 | 19:14

Fiul celebrului ex-primar al Constanței a revenit în lumea petrecerilor de pe litoralul românesc. Radu Mazăre Jr. a fost prezent la primul party de la LOFT Mamaia din acest sezon. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Așchia nu sare departe de trunchi – este zicala românească care i se potrivește de minune lui Radu Mazăre Jr,  fiul celebrului fost primar de Constanța. (NU RATA: DOLEANȚĂ UIMITOARE ÎN FAȚA MAGISTRAȚILOR. RADU MAZĂRE A CERUT SĂ FIE EXTRĂDAT ÎNAPOI ÎN MADAGASCAR. CE I-AU RĂSPUNS JUDECĂTORII)

Wekeendul trecut, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Răducu Mazăre în unul dintre cele mai selecte cluburi din stațiunea-fanion a litoralului românesc, Loft Mamaia, acolo unde s-a dat startul petrecerilor fastuoase.

Din câte se pare, fiul fostului edil al Constanței a dus dorul petrecerilor cu stil din renumita locație. Așa că n-a avut cum să lipsească la prima petrecere din LOFT din acest sezon estival. Împreună cu câțiva prieteni, Radu Mazăre Jr. și iubita lui au spus prezent la primul mega-party din LOFT. (VEZI ȘI: INTERVIU INCENDIAR CU FIUL LUI RADU MAZĂRE: ”A AFLAT TATA CĂ AM FOST… A DOUA ZI…”)

Fiul lui Radu Mazăre a revenit în lumea petrecerilor cu ștaif de pe litoral

Discreție maximă

Spre deosebire de petrecerile de răsunet ale tatălui său, care nu trecea neobservat în viața de noapte, Radu Mazăre Jr. se pare că e mult mai discret. Pe tot parcursul party-ului, fiul fostului edil a stat alături de iubita lui și s-a delectat cu câteva pahare. Juniorul ex-primarului Constanței a petrecut ”în liniște” și nu s-a făcut remarcat în niciun fel. Nici comanda la masa acestuia nu s-a evidențiat. Pe masa lui Răducu s-a aflat o frapieră cu câteva sticle de vin, și nu o roabă cu șampanie scumpă, așa cum ar fi fost, poate, de așteptat. (NU RATA: RADU MAZARE JR. A FOST ASTEPTAT CU ALAI LA VENIREA IN ROMANIA. VEZI CARE A FOST PRIMUL LUCRU PE CARE L-A FACUT DUPĂ CE A ATERIZAT!)

Radu Mazăre Jr, discret la LOFT

Răducu Mazăre despre relația cu tatăl său!

”Mai exigent tot timpul a fost tatăl meu, a făcut o şcoală militară. Mi-aduc aminte că aveam 16 ani şi a aflat tata că am fost într-un club de noapte. A doua zi m-a sunat. El voia să mă duc la un club sportiv de caiac şi să fac antrenamente. Mi-a plăcut foarte mult, dar asta a fost ca o pedeapsă.

Tot timpul mă direcţiona către o pedeapsă constructivă. (…) Mi-am spus că de banii mei fac ce vreau. La 16 ani m-am apucat să muncesc. Am început împreună cu un prieten să administrăm un bar din Constanţa. Nu aveam nicio cunoştinţă despre business. Din barul ăsta am strâns 4.000 de euro într-o vară. Mi-am luat un ATV. Apoi nu mai depindeam de nimeni”, a spus Răducu Mazăre, în urmă cu ceva timp, înt-un interviu pentru o televiziune din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.