Un băiat fin din Capitală s-a ”încordat” puțin și a comandat 6 șampanii-elefant!

Publicat: 19/07/2018 | 23:17

Nu i-a plăcut deloc ”peisajul”, cu mai multe aroganțe pe care le-a considerat, probabil, prea mici, așa că a răbufnit! Și a făcut-o în stil mare, în LOFT, la Mamaia. (Reduceri mari la jocuri PC) Un ”băiat fin” din București s-a încordat în toiul petrecerii, iar comanda lui le-a bătut pe toate cele de până atunci: șase șampanii-elefant Armand de Brignac, cu artificii, cu gheață și aduse cu roaba, pe umeri, de angajații clubului. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile colosale.

(CITEȘTE ȘI: SOȚUL DELIEI A COMANDAT DE ZIUA LUI O PIRAMIDĂ DE MOET!)

Un celebru ”băiat de Capitală” și-a invitat prietenii la club, în Mamaia, și a vrut să fie o noapte de glorie pentru el și amicii lui. Avea chiar să-i reușescă, din plin. (Promotiile zilei la monitoareE drept, a avut și câteva provocări, care l-au făcut să se ”încordeze” și să dea tot ce-i mai bun din el, așa cum spun, de regulă, antrenorii de fotbal despre jucătorii lor.

(VEZI ȘI: ȘMECHERUL CU ELICOPTERUL A FĂCUT NOTĂ CA SULTANII LA NUBA!)

Pe la câteva mese din club s-au făcut unele comenzi, cu tam-tam, șampanii și vinuri fine. O dată, de două ori, de trei ori și… ”finuțul de Capitală” a izbucnit. A făcut comanda și a așteptat doar câteva clipe până când au apărut oamenii cu roaba! Cu roaba plină de șampanie! Și nu de orice fel, ”șampanie-elefant” Armand de Brignac, învelită în foiță de aur, la șase litri bucata!

Sticle uriașe de șampanie, cărate cu roaba!

Nu e tot! Câțiva angajați ai clubului au cărat roaba pe umeri, cu cele șase sticle uriașe, ”brodate” cu artificii și multă, multă gheață între ele. Când roaba, care a traversat, practic, clubul, a ajuns la destinație, un  ospătar mai vânjos a luat atitudine: de unul singur a ”smuls” comanda și a ”trântit-o” pe masa unde invitații ”finuțului” așteptau, cu zâmbetele pe buze. Chelnerii au strâns artificiile și au rămas, curate ca lacrima, sticlele de șampanie Armand de Brignac, învelite cu foiță de aur.

(CITEȘTE ȘI: IOANA BOUREANU A FĂCUT SENZAȚIE ÎN PISCINA DE LA NUBA!)

Petrecăreții au dat lovitura, fiind admirați de mulți dintre cei din club. După ce au consumat cât au putut din prețioasa licoare, care a fost, după cum imaginile o arată, din belșug, ”băiatul fin” și prietenii lui au plecat din club, spre dimineață, probabil punând la cale o nouă escapadă, că doar e sezonul estival!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)