Soțul Deliei a comandat de ziua lui o piramidă de Moet!

Publicat: 17/07/2018 | 23:02

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale de la mega-cheful pe care l-a organizat, recent, soțul Deliei, de ziua lui, în NUBA. (Promotiile zilei la monitoare) Răzvan Munteanu și-a tratat prietenii cu o spectaculoasă piramidă de Moet. (CITEȘTE ȘI: DELIA A LANSAT ”DESPABLITO”)

Weekendul trecut, Răzvan Munteanu, soțul Deliei, și-a sărbătorit ziua de naștere în cel mai exclusivist club de la malul mării. (Reduceri mari la jocuri PC) Cum este un prosper om de afaceri, soțul cântăreței nu avea cum să lase ștacheta jos, așa că a pus la cale un super-chef în NUBA, unde și-a invitat cei mai buni prieteni pentru a sărbători împlinirea a 41 de ani.(NU RATA, AICI: DELIA PREFERĂ NATURALEȚEA)

Chiar dacă a schimbat prefixul încă de acum un an, Răzvan Munteanu a arătat că este în formă maximă. Îmbrăcat lejer, dar cu mult bun gust, soțul îndrăgitei artiste aproape că nu a stat locului, el fiind unul dintre cei mai energici bărbați din NUBA.

Răzvan și-a răsfățat invitații cu cele mai rafinate licori. La un moment dat, când petrecerea era în toi, angajații clubului au adus la masa soțului Deliei o „piramidă” de Moet. Iar pentru ca aniversarea să fie una cu adevărat specială, în timp ce ospătarii defilau cu „piramida” spre masa sărbătoritului, în boxe răsuna imnul Craiovei.

Surpriza organizatorilor a fost pe deplin savurată de Răzvan, care s-a mișcat plin de energie pe celebra melodie. (CITEȘTE ȘI: UNUL DINTRE PROPRIETARII LOFT A ”SPART” DE ZIUA LUI O ȘAMPANIE-DINOZAUR DE 12 LITRI!)

Răzvan Munteanu, soțul Deliei, a comandat de ziua lui o „piramidă” de Moet

Delia s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu în 2012

Sunt împreună de opt ani, iar de șase ani sunt căsătoriţi. Delia și Răzvan formează un cuplu și în plan profesional. În calitate de manager, Răzvan i-a organizat spectacole grandioase, cel mai recent dintre ele, „Delia’s Winter Wonderland“, urmând să se desfăşoare pe 5 decembrie, la Teatrul Naţional. Biletele, deşi scumpe – 490 de lei sau 690 de lei – s-au epuizat, semn că fanii fac orice efort pentru artista lor preferată. Răzvan a cunoscut-o pe Delia într-un club de karaoke, 2010, iar de-atunci păşesc împreună în viaţă. (NU RATA, AICI: DELIA, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU SOȚUL EI, DE ZIUA LUI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...