Ioana Boureanu a făcut senzație în piscina de la NUBA!

Publicat: 10/07/2018 | 23:20

Ioana Boureanu știe să se distreze la maximum! A dovedit-o și weekend-ul trecut în clubul Nuba, din Mamaia, unde a făcut un adevărat spectacol! (Console si accesorii gaming) Alături de câțiva buni prieteni, fiica lui Cristian Boureanu nu a ratat piscina clubului, unde s-a aruncat și în care a dansat, provocând furori în rândul asistenței. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile show-ului din bazin.

Ioana Boureanu are 17 ani și, grație tinereții sale, nu are cum să rateze o distracție pe cinste. A făcut-o și zilele acestea, la Mamaia, unde, alături de câțiva buni prieteni, a descins în clubul Nuba. (Promotiile zilei la monitoareAtmosfera electrizantă i-au făcut pe tinerii dornici de petrecere să ia la ”țintă” și piscina, unde doar cei mai ”nebunatici” se avântă! (VEZI AICI: IOANA A FĂCUT ”CURĂŢENIE” ÎN ANTURAJUL EI)

După câteva dansuri, un păhărel, la unii de suc, la alții cu puțin alcool, Ioana și amicii ei, înfierbântați deja, au decis că doar apa din piscină îi mai poate ”salva”. Zis și făcut… Tinerii și-au dat jos pantalonii și tricourile, ele, fetele, nu au renunțat la haine și s-au aruncat așa în piscină. Și să vezi acolo distracție! Au înotat, chiar au și dansat, s-au stropit unii pe alții…

Prietena Ioanei a cedat prima. S-a retras, ajutată de un coleg, și a ieșit din apă. Ioana, nici vorbă. Cu mâinile pe sus, fata fostului politician a trăit intens muzica acolo, în apa călduță. După ceva timp, petrecăreții au considerat că e timpul să iasă, dar distracția era departe de a se încheia.

Băieții, ajutați chiar de către Ioana, și-au pus hainele pe ei și au dat drumul, apoi, la dans. Firește, alături de fetele ude leoarcă. Spre dimineață, Ioana Boureanu și amicii ei au părăsit clubul cu o amintire pe care nu o vor uita cu siguranță. (CITEȘTE ȘI: LAURA DINCĂ, MĂRTURISIRI FĂRĂ PERDEA DESPRE RELAȚIA CU CRISTIAN BOUREANU)

Ioana Boureanu, ajutor de nădejde

Cu câteva luni în urmă, Ioana Boureanu, fiica fostului deputat Cristian Boureanu, s-a trezit implicată, fără voia ei, într-un scandal. (VEZI DETALII AICI) După o noapte agitată în club, un adolescent a încasat-o grav. Mai mulți indivizi l-au bătut crunt pe puști, până i-a dat sângele, iar fata ex-deputatului i-a stat alături victimei. I-a oferit primul ajutor ca o prietenă adevărată, deși spune că nici nu îl cunoștea.

“Nu știu cine era băiatul respectiv, s-a întâmplat ca eu să fiu afară când s-a întâmplat incidentul. Am vrut doar să-l ajut pe băiatul care fusese lovit”, a spus Ioana Boureanu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...