Condamnat la 15 ani de inchisoare, unul din liderii clanului Sadoveanu isi vrea banii inapoi. Afla ce face pentru a-i recupera

Publicat: 10/09/2013 | 00:20

Minca Cupar, unul din liderii clanului Sadoveanu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru talharie, a cerut executarea silita a unei persoane care i-a imprumutat bani si care a garantat cu casa.

 

Acuzat de talharie si condamnat, Minca Cupar a fost ridicat de mascati
Acuzat de talharie si condamnat, Minca Cupar a fost ridicat de mascati

Minca Cupar a imprumutat in 2008 doua persoane, sot si sotie cu bani, iar tranzactia a fost inregistrata la notariat. Pentru a obtine imprumutul, cele doua persoane si-au pus casa garantie, ceea ce insemna ca in eventualitatea in care membrul clanului Sadoveanu din Chitila nu-si va primi banii, imobilul va fi scos la vanzare. Ceea ce s-a si intamplat.

La sfarsitul lunii trecute, executorul judecatoresc a publicat anuntul de vanzare al imobilului care a fost pus ca si garantie, iar licitatia va avea loc pe 23 septembrie. Pretul de vanzare al imobilului a fost stability la peste 136.000 lei. Minca Cupar, caruia judecatorii i-au mentinut in urma cu cateva zile starea de arest, spera ca in urma vanzarii casei sa-si recupereze banii pe care i-a imprumutat.

Pedepse pentru vrajitoare

Vrajitoarea Vanessa a fost condamnata la sapte ani de inchisoare in acelasi dosar cu Minca Cupar
Vrajitoarea Vanessa a fost condamnata la sapte ani de inchisoare in acelasi dosar cu Minca Cupar

Minca Cupar a fost condamnat de judecatorii Tribunalului Bucuresti la 15 ani de inchisoare pentru talharie, insa decizia nu este definitiva. In acelasi dosar au fost condamnate si cinci vrajitoare, printre care si Roxana Lider, alias “Vanessa” care a fost arestata in dosarul Oanei Zavoranu. Ea a primit sapte ani de inchisoare. 

Clanul Sadovenilor, din care faceau parte si cinci vrajitoare, a fost acuzat de procurori ca si-a ridicat casele si le-a mobilat cu bunuri pe care nu le-a platit. Clanul Sadovenilor din Chitila era specializat in talharirea agentilor care livrau mobila, dar si alte obiecte la domiciliu. (B.G.)
 

Citește și...