CORINA CARAGEA a fost balerina ANDREEI MARIN, pe când prezenta emisiunea „Surprize, surprize“! Imaginile sunt incredibile

Publicat: 18/01/2017 | 10:26
CORINA CARAGEA a fost balerina ANDREEI MARIN, pe când prezenta emisiunea „Surprize, surprize“! Imaginile sunt incredibile

Corina Caragea e în mod cert una dintre cele mai cunoscute femei de televiziune de la noi, însă înainte de-a fi la cârma ştirilor sportive de la ProTV, aceasta a lucrat câţiva ani buni cu Andreea Marin.

Totul se petrecea pe când „Zâna“ prezenta „Surprize, surprize“, iar Corina Caragea a fost una dintre dansatoarele îndrăgitei emisiuni. În plus, pentru că fizicul, dar şi faptul că ştia să danseze au ajutat-o, Corina Caragea a intrat rapid în corpul de balet al emisiunii. De asemenea, aceasta apărea mai mereu în reprizele de dans, iar uneori conducea invitaţii de la scaunele din public către platoul unde ajungeau să îşi spună poveştile care au impresionat o ţară întreagă.

„«Surprize, Surprize» este prima emisiune la care am avut norocul să lucrez. Aveam 19 ani . Dansul era o portiţă care îmi deschidea o lume ce mă fascina – televiziunea – şi eram gata să încep de oriunde, numai să pot fi în platou şi să «fur» meserie. Eram primul an la Jurnalism, iar în weekend mergeam la repetiţii. Am avut norocul să învăţ de la cei mai buni la acea vreme. Pentru că emisiunea era lider absolut în divertisment. Andreea era un profesionist desăvârşit, pasionat şi hotărât, care m-a susţinut atunci când am vrut să merg mai departe. După numai 3 luni mi-am depus CV-ul la o televiziune de ştiri care difuzase un anunţ că are posturi libere. A fost un pas mare, dar tremurat“, a mărturisit Corina Caragea, recent, pentru revista Femeia.