Corina Caragea a vorbit despre nuntă cu alesul inimii sale, Robert Pongracz: „În Japonia…”

Publicat: 18/01/2018 | 12:52

Corina Caragea şi logodnicul ei s-au întors în România, după câteva săptămâni de vacanţă absolut superbe. Invitată într-un platou de televiziune, prezentatoarea ştirilor sportive de la PRO TV, a vorbit despre ziua în care va îmbrăca rochia albă de mireasă. De asemenea, ea a mărturisit şi care e ţara pe care îşi doreşte să o viziteze cât mai curând.

În cadrul interviu, Corina Caragea a dat de înţeles că nu se grăbeşte cu nunta, deşi CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că ea şi partenerul ei au ales deja biserica şi restaurantul. În plus, se ştie când va avea loc marele eveniment.

Vedeta a mărturisit că în vacanţă a fost cu logodnicul său, Robert Pongracz, care este vicepreşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Vedeta a mai spus că a fost cazată la o căsuţă din junglă din Bali şi că evită să stea în hoteluri. Şi asta pentru că îi place să vorbească cu localnicii, să înveţe din cultura şi obiceiurile lor.

„Am fost în cuplu în vacanţă. (…). Nu mă căsătoresc acum. Nu mi se pare o prioritate. Cred că important e să fii fericit. Da, Bali e o destinaţie pentru luna de miere, dar e frumos şi în Maldive. (…). Nu am stat în hotel prea mult – îmi place să interacţionez cu localnicii. Şi mi-a spus un cuplu că la ei Revelionul e «silent day (n.r.: ziua tăcerii)» – anul acesta e în martie, nimeni nu iese pe stradă. Stăm cu familia, medităm, stăm şi ne gândim cui trebuie să cerem iertare. Ei se relaxează mental, sufleteşte. (…). Am încercat fructul dragonului şi fructul şarpelui”, a povestit frumoasa prezentatore TV în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Logodnica lui Robert Pongracz a dezvăluit că şi-a propus să viziteze Japonia anul acesta. Cine ştie, poate aceasta va fi destinaţia aleasă pentru luna de miere.

Citeşte şi: FOTO / Corina Caragea, răsfăţată într-o vacanţă exotică! A îmbrăcat costume de baie sexy, însă atenţia a fost la un detaliu intim