Corina Caragea, aparitie sexy cand impodobeste bradul!

Publicat: 17/12/2015 | 15:40
Corina Caragea, aparitie sexy cand impodobeste bradul!

Frumoasa prezentatoare de la ProTv este foarte activa in mediul online,postand recent o poza pe un site de socializare, cand impodobeste bradul.
 

Deoarece sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, Corina Caragea, prezentatoarea stirilor sportive, a vrut sa impartaseasca cu prietenii virtuali un moment fericit din viata ei, cand impodobeste bradul.

corina caragea

 

Vedeta este imbracata intr-o pijama sexy, culorile specifice Craciunului, rosu si alb. Aceasta este urcata pe un scaun, incercand sa ajunga la varful bradului pentru a putea pune instalatia.
 

Prietenii virtuali sunt foarte grijulii, avertizand-o sa ai grija sa nu cumva sa cada de pe acel scaun. Unul dintre ei chiar a facut o gluma, intreband-o daca are aprobare de la ISU.

 

Corina Caragea a lipsit de la petrecerea ProTv
 

Frumoasa prezentatoare a lipsit de la petrecerea Pro Tv, organziată cu ocazia Zilei Naţionale dar si a aniversarii de 20 de ani a postului, deoarece a fost plecata pe alte meleaguri. Corina Caragea si-a luat o vacanta in Spania, unde se intoarce cu drag ori de cate ori are ocazia. Cu toate acestea, stirista a publicat o imagine pe contul ei de Instagram, pentru a le ura „La multi ani romanilor” de 1 Decembrie, dar si postului din Pache Protopopescu.

 

A.T.