Cosmar fara sfarsit in familia Madalinei Manole. Tatal „fetei cu parul de foc” a PARALIZAT!

Publicat: 06/08/2014 | 09:04
Cosmar fara sfarsit in familia Madalinei Manole. Tatal „fetei cu parul de foc” a PARALIZAT!

Clipe grele, pentru tatal Madalinei Manole. Ion Manole are grave probleme de sanatate, in urma unui accident varscular ischemic, si a paralizat.

Moartea fiicei sale si-a pus amprenta pe starea de sanatate a lui Ion Manole. Barbatul, in varsta de 71 de ani, a suferit un accident vascular ischemic si a paralizat pe partea dreaptă a corpului.

De cand a murit Madalina Manole, parintii ei sufera cumplit
De cand a murit Madalina Manole, parintii ei sufera cumplit

Totul s-a intamplat imediat dupa 14 iulie, ziua in care artista ar fi implinit 47 de ani. Ion Manole a fost internat la Neurologie, iar starea lui este in continuare precara.

Citeste si

Cosmar halucinant al tatalui Madalinei Manole! Fata cu parul de foc i s-a aratat in vis apoi i-a soptit la ureche: „Tata, eu….”

Situatie tulburatoare in familia Madalinei Manole! Problemele psihice care ar fi dus la sinuciderea artistei,mostenite de la tata?


Isi viseaza fiica des

Au trecut patru ani de la moartea Madalinei Manole, insa tatal acestea nu se poate obisnui deloc cu ideea. Ba, mai mult, barbatul isi viseaza foarte des fiica si sustine ca aceasta ii trimite mesaje paranormale care sa ateste ca nu s-a sinucis.

L.L

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8 ---> https://bit.ly/2JWrows

Publicată de Cancan.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020