COSMAR in Calarasi! Si-a ucis iubita iar apoi s-a sinucis!

Publicat: 19/01/2015 | 13:48
COSMAR in Calarasi! Si-a ucis iubita iar apoi s-a sinucis!

O crima oribila, urmata de o sinucidere a avut in localitatea Fundulea, din judetul Calarasi. Orbit de gelozie, un tanar de 26 de ani si-a ucis cu mai multe lovituri de cutit fosta iubita. Fata avea doar 23 de ani si era de o frumusete rapitoare.

Ana a avut o relatie de lunga durata cu un baiat in varsta de 26 de ani. Cei doi se certau destul de des in ultima vreme din cauza faptului ca tanara voia sa mearga la facultate in Bucuresti. Din ce in ce mai gelos, baiatul a inceput sa isi loveasca iubita. Intre timp s-au despartit, dar acesta nu a renuntat niciodata la ideea ca a pierdut-o pe Ana.

fata

Sambata seara, acesta s-a dus inarmat cu un cutit si a intrat in curtea casei in care locuia fata. La scurt timp dupa, Ana a iesit in curte insotita de o prietena. Agresorul s-a napustit asupra lor si le-a lovit cu cutitul. Ana a murit pe loc, in timp ce prietena ei este internata in spital, in stare grava.

Mama Anei, pleacata la munca in Italia, a fost chemata de urgenta in tara. Initial, i s-a spus ca i s-a stins mama pe care o stia bolnava, dar, cand a realizat grozavia, a cedat. O ambulanta a ajuns imediat la fata locului, ca sa-i acorde ingrijiri. Femeia este sfasiata ca si-a pierdut unicul copil si scandalizata ca un individ atat de violent era liber.
Mama Anei: „Politia nu a facut nimic. A mai batut-o, am depus plangere impotriva lui.”

CITESTE SI 

TRAGEDIE! O femeie a fost ucisa cu mai multe lovituri de cuţit pe o strada din Slatina

SOCANT! O prostituata romanca a fost ucisa in Italia!
 

Citește și...