CRBL a lasat-o cu gura cascata pe Simona Gherghe! I-a facut cadoul asta IN DIRECT la TV: „Mi-ai furat munca”

Publicat: 07/04/2014 | 17:15
CRBL a lasat-o cu gura cascata pe Simona Gherghe! I-a facut cadoul asta IN DIRECT la TV: „Mi-ai furat munca”

CRBL a fost invitat sa cante luni cea mai noua piesa pe care a ales sa o promoveze cu un videoclip bestial. Impreuna cu ADDA si Raku, CRBL a reusit sa surprinda pe Simona Gherghe cu un cadou special.

In ultimul videoclip pe care l-a lansat inca de saptamana trecuta, CRBL ii face portretul sotiei sale din cuburi Rubik.

Simona Gherghe a primit si ea un astfel de cub, care are 43 de cvintilioane de pozitii posibile.

crbl

“Ti l-am dat pentru ca in noul meu videoclip i-am sotiei mele, Elena, un portret din astfel de cuburi. Ti-am facut si tie un portret”, i-a spus Edi.

crbl

Prezentatoarea TV a fost foarte bucuroasa de cadoul primit.
“Nu am mai avut de cand eram copil. E gata facut? Mi-ai furat munca!”, i-a spus Simona Gherghe, care a fost foarte fericita cu cadoul primit.

Blondina a mai avut parte de o surpriza. CRBL i-a facut portretul din mai multe cuburi, exact ca in videoclipul sau.

crbl

____________________
Citeste si
„O pereche potrivita!” Alaturi de cine s-a pozat Simona Gherghe! Fanii isi doresc sa fie impreuna

Simona Gherghe n-are deloc talent la pictat! Uite ce desen greu de privit a facut prezentatoarea TV
____________________

Nu va fi niciodata pregatit sa isi vada fiica un un barbat

Desi pare un barbat cu mintea deschisa, ca orice tata de fata, CRBL sustine ca nu va fi niciodata pregatit sa-si vada fiica la brat cu un alt baiat. La evenimentul de luni seara, mai multi baietei de-o varsta cu cea mica au venit sa-l vada dansand, asa ca, mai in gluma, mai in serios, CRBL ne-a declarat ca nu este vremea pentru petit.
„Deja? Nu nu. Niet. Acum pot sa spun ca sunt pregatit pentru petit, in fapt nu voi fi pregatit niciodata pentru ca, asa dupa cum am mai spus, dupa mine si Elena mai apare al treilea parinte, dupa ce fata implineste 18 ani, care se numeste anturajul si peste care nu ai cum sa treci. Decizia ramane la ea si noi o sa ramanem niste mupets. Am sa incerc sa fiu echilibrat, am sa incerc sa o calmez pe Elena, rusoaica din ea are niste restrictii bine stabilite, dar nici n-am sa las ca libertatea sa ia alte conotatii in mintea Alesiei, asa ca am sa incerc echilibrat si cerebral in acelasi timp. Treaba cu un fratior care sa aiba grija de ea este putin cam, nu cred ca va iesi fratior, va iesi fata oricum. Deocamdata e bine doar cu Alesia.”, a mai completat artistul.

D.C.
 

Citește și...