Credeati ca va mai poate soca cu vreo aparitie? Iulia Albu s-a imbracat in blugi si a facut shopping intr-o… macelarie!

Publicat: 19/12/2013 | 00:11

"Regina aparitiilor haute couture" s-a indurat sa paseasca printre muritorii de rand. Cu stratul regulamentar de "tencuiala fashion" pe fata, cu cateva pene la palarie, Iulia Albu a experimentat si un alt gen de shopping: intr-o macelarie si o pescarie.

Iulia Albu

 

Iulia Albu a iesit din “tiparul” unic croit parca special pentru a intorce capete sau… sa starneasca hohote de ras in randul necunoscatorilor de fashion. Adevarata fata a fashion editorului a iesit ieri la lumina zilei fara straturile suplimentare de machiaj sau mastile dupa care isi ascunde deobicei chipul. Outfitul ales, anormal pentru stilul cu care ne-a obisnuit, s-a transformat intr-unul aproape banal: o pereche de ghete fara toc, blugi si un palton negru. Doar palaria cu pene a ajutat-o sa iasa totusi in evidenta astfel incat trecatorii s-o recunoasca. In locul gainei Lulu, buldogului “Porc” sau pisicii fara par, Iulia si-a luat pe post de companie… o prietena.

Iulia Albu

Iulia Albu

Dupa o sesiune de shopping intr-un magazin cu haine nu tocmai pe stilul divei fashion, Iulia nu se opreste aici. De parca ar vrea sa atinga apogeul snobismului, doamna Albu a intrat in magazinul adorat in general de… gospodine: macelaria! Si cum doar odata in viata apare ditamai fashion editorul la macelaria din Pantelimon, un grup de elevi se bucura de prezenta divei ca atunci cand trec clasa fara corijente.

Iulia Albu

Iulia Albu

A facut cateva poze ca sa-si linisteasca fanii apoi si-a continuat sesiunea de cumparaturi… la pescarie. Daca ar fi sa gandim in stilul Iuliei Albu, am fi tentati sa credem ca isi pregateste o tinuta din halci de carne, a al Lady Gaga, iar paietele vrea sa le inlocuiasca cu solzii de peste.

Iulia Albu

Daca ne-a uimit cu stilul vestimentar si cu noile abilitati, atitudinea a ramas aceeasi.

Rep:Te-ai impacat cu Mihai?
Iulia: E problema mea, nu crezi?
Dar oricum voi stiti mai bine decat toata lumea, deci…
Rep: Incearca sa te recucereasca?
Iulia: Este fix problemea noastra.
Rep: Veti face sarbatorile impreuna?
Iulia: Cu cea mica sigur!

Mai controversate decat tinutele pe care le poarta, sunt scandalurile pe care le provoaca atunci cand isi face meseria de… fashion editor.

Iulia Albu

“Acuma, bineinteles, in Romania unde domneste tatismul, oricine ne critica sau ne spune ca nu suntem ok, inseamna ca are o problema cu noi si trebuie sa ne luam la cearta, la bataie. Dar nu ma intereseaza parerea persoanelor care nu au scoala in acest domeniu si care n-au demonstrat nimic. Si, deci, prin urmare atata timp cat eu am realizari pe partea asta si este extraordinar, nu vad de ce as pleca urechea la…”, declara Iulia la Povestiri Adevarate.

Iulia Albu

Iulia a fost “jumulita” in repetate randuri de colegii de breasla. Mai ales de artistii carora le-a “cotcodacit” tinutele.

M.N.
 

Citește și...