Crimă înfiorătoare comisă de un român în Italia: ”Veniți, mi-am împușcat iubita!”

Publicat: 27/10/2018 | 16:45
Crimă înfiorătoare comisă de un român în Italia: ”Veniți, mi-am împușcat iubita!”

O crimă înfiorătoare a avut loc în Italia! Un român și-a ucis iubita cu sânge rece și apoi a sunat la poliție după comiterea îngrozitoarei fapte.

Incidentul șocant a avut loc vineri seara în Santa Palomba, o localitate din aproapierea Romei. Bărbatul a alertat Poliția, după comiterea faptei. (CITEȘTE ȘI: PROCUROR DIN ARABIA SAUDITĂ: UCIDEREA JURNALISTULUI JAMAL KHASHOGGI A FOST O CRIMĂ CU PREMEDITARE)

„Veniți, mi-am împușcat iubita. Sunt înarmat”, le-ar fi spus românul forțelor de ordine, când a sunat la 112, conform romatoday.it.

Și-a ucis iubita în mijlocul străzii

Crima a avut loc, în jurul orei 23, în momentul în care au ajuns la fața locului, forțele de ordine au găsit-o moartă pe tânăra de 23 de ani. Cel acuzat de omor a fugit de la locul faptei, însă a fost prins de carabinieri, după ce a fost urmărit. Potrivit anchetatorilor, omorul a avut loc în mijlocul străzii.

Bărbatul a fost arestat pentru omor și a fost pus la dispoziția autorității juridicare. De asemenea, a fost recuperată și arma pe care ar fi folosit-o la comiterea faptei.

O altă crimă înfiorătoare a avut loc în Brăila

Un fost polițist din comuna Viziru a fost dat dispărut de sora lui în februarie 2017. Mihalache Lupu, zis „Meluța” avea 54 de ani și nu mai dăduse niciun semn de viață încă din decembrie 2016. La momentul dispariției bărbatului, soția lui cu 20 de ani mai tânără le-a spus polițiștilor că acesta a plecat la muncă în străinătate și că ar fi sunat-o și i-ar fi cerut să părăsească domiciliul conjugal.

Se pare că Mihalache Lupu avea niște probleme pe care le-a ascuns de prieteni și de familie. Polițistul avea datorii uriașe și era „vânat” de executori judecătorești, potrivit spynews.ro. El pierduse un proces cu opt luni înainte să dispară fără urmă. Mihalache Lupu mai era într-un proces cu o societate comercială din comună, dar și cu Inspectoratul de Poliție, pentru anularea unor amenzi. Din cauza banilor, certurile în casă ar fi fost la ordinea zilei.

Nevasta lui, Mariana, le-a spus oamenilor legii că acesta a părăsit-o și a fugit în străinătate, însă zilele trecute, în timpul unei curățenii generale, surorile lui i-au găsit picioarele în grajd și craniul în pod. Actele de identitate ale polițistului fuseseră aruncate în WC. De la dispariția acestuia, soția lui și-a refăcut viața cu un alt bărbat. (VEZI ȘI: CRIMĂ ORIBILĂ ÎN BISTRIȚA: BĂRBAT TRANȘAT ÎN BUCĂȚI ȘI ARUNCAT ÎN RÂU!)

„Toți au rămas cu gândul că e plecat în străinătate. Ea (soția n.r) și-a găsit alt bărbat și s-a mutat din sat. Ei se certau mereu, unii spun că o și bătea. Nici ea nu era prea…nu știu cum să vă spun, lua pastile pentru liniște că era mereu nervoasă. Se băteau și pe uliță. El era foarte gelos, o suna mereu, o controla”, a povestit un vecin pentru sursa citată mai sus.  Se pare ca trupul neinsufletit al polițistului a fost transat.

„Faptul că mă bătea nu era motiv să-l omor eu. Nu i-am facut nimic!”, le-a spus Mariana reporterilor, pe scările Parchetului. Soția lui Mihalache Lupu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Citește și...