Criminala de la metrou șochează din nou! Magdalena Șerban cere o pedeapsă mai mică

Publicat: 25/02/2019 | 20:48

Criminala de la metrou șochează din nou! Magdalena Șerban le cere magistraților o pedeapsă mai mică pentru crima din 2017.

Femeia a spus în faţa judecătorilor că nu merită închisoare pe viaţă pentru crima pe care a comis-o şi a cerut o condamnare mai blândă.Magdalena Şerban, criminala de la metroua cerut azi doar 20 de ani de închisoare în locul condamnării pe viaţă pe motiv că avea probleme psihice dar nu îşi luase tratamentul. De asemenea, a susţinut şi că suma de 50.000 de euro pentru daune morale este prea mare, oferind în schimb 10.000 de lei. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURIILE ȘOCANTE ALE ALEXANDREI COSTACHE, FATA CARE A REUȘIT SĂ “DRIBLEZE” MOARTEA CÂND MAGDALENA ȘERBAN, “CRIMINALA DE LA METROU”, A ÎMPINS-O DE TREI ORI CÂND TRENUL INTRA ÎN STAȚIE)

Vă reamintim că pe 12 decembrie 2017, Magdalena Șerban a șocat milioane de oameni din România, dar și de peste hotare. Ea a aruncat-o pe Alina Ciucu în faţa unui tren în staţia de metrou Dristor. Victima era însărcinată și nici ea și nici bebelușul ei nu au avut nicio șansă la viață. Gestul șocant al criminalei a venit la aproape cinci ore de când, în staţia Costin Georgian, a încercat să o omoare în același fel pe Alexandra Anne Mary Costache. Magdalena Șerban este arestată din 13 decembrie 2017.

”Am început să mă uit la mai multe persoane și vedeam negru în jurul meu. Una dintre tinere s-a apropiat mai mult de mine și eu am împins-o. Finalul nu l-am văzut că am plecat. A căzut pe șine. A încercat să se ridice. Distanța era mai mare de 1.51 și nu se putea ridica. Când era căzuta ea striga dacă pot să iau geanta. Era cu mâinile întinse pe plafonul pe care așteaptă călătorii și geanta era în una din mâini. Eu am lovit geanta, nu pe ea. Nu știu dacă încerca să se ridice. Nu am încercat să o ajut pentru că voiam să plec. Numai de un bărbat putea fi ridicată de acolo”, a explicat lucid femeia în fața magistraților.

Întrebată de judecător dacă a căutat un bărbat care să o ajute pe victima ei femeia a spus că  nu pentru că a plecat ca să își cumpere pantaloni. (VEZI ȘI: MAGDALENA ȘERBAN, CRIMINALA DE LA METROU, I-A LUAT PRIN SURPRINDERE PE JUDECĂTORI)

”Nu, am plecat. Nu, nu am văzut că vine metroul. Toate persoanele au văzut că era cineva pe șine dar nu au ajutat pentru că au văzut că vine metroul. Eu nu am văzut că vine metroul. Am plecat de acolo, dar am auzit niște țipete. Când le-am auzit eram pe scările rulante de afară. După aceea am fost sa îmi cumpăr niște pantaloni și apoi m-a luat poliția. Nu eram curioasă ce s-a întâmplat cu persoana pe care am împins-o pe șine, pentru că voiam să îmi cumpăr niște pantaloni și neavând bani mulți la mine căutam unii mai ieftini”, a mai spus Magdalena Șerban.

Citește și...