Acasă » Exclusiv » Criminalul care și-a ucis iubita din gelozie i-a plimbat cadavrul prin oraș + detaliul care i-a șocat pe polițiști! Ionela cerea, disperată, ajutorul, în urma amenințărilor!

Criminalul care și-a ucis iubita din gelozie i-a plimbat cadavrul prin oraș + detaliul care i-a șocat pe polițiști! Ionela cerea, disperată, ajutorul, în urma amenințărilor!

De: Daria Popa 19/07/2021 | 14:25

În urmă cu doar câteva zile, la numai 19 ani, Ionela Martin și-a pierdut viața în cel mai cumplit mod cu putință. Tânăra din Baia de Fier a fost ucisă cu sânge rece de către fostul său iubit, Raymond Căldăraru, după ce, pentru o perioadă, o amenințase și o șantajase în fel și chip. Deși a făcut plângere la Poliție, oamenii legii nu au reușit să o protejeze, iar amenințările venite din partea individului s-au concretizat, într-un final, într-o crimă fără precedent. CANCAN.RO a aflat detalii șocante despre Raymond Căldăraru, tânărul care nu a avut pic de milă pentru fosta lui iubită și care a înjunghiat-o de mai multe ori, până la moarte. 

Ionela Martin a trăit o poveste de dragoste cu bune și cu rele cu Raymond Căldăraru, însă lucrurile dintre ei nu au mers așa cum s-a așteptat tânăra, așa că aceasta a decis să se despartă de el.

Individul de 21 de ani nu a acceptat cu una, cu două, despărțirea, așa că a început să o terorizeze pe biata Ionela. Momentul în care a aflat că fata și-a făcut un nou iubit a fost cel în care furia lui a ajuns la cote maxime. A început să o șantajeze și s-o hărțuiască, iar, cu numai 3 zile înainte de crima odioasă, Ionela a mers și a depus plângere la Poliție. Fostul ei iubit a aflat cele întâmplate.

(NU RATA: CRIMĂ SAU SINUCIDERE? O AVOCATĂ DIN IAȘI A MURIT, DUPĂ CE A CĂZUT, DEZBRĂCATĂ, DE LA ETAJUL 6)

Dornic de răzbunare, Raymond Căldăraru l-a șicanat în trafic pe actualul iubit al Ionelei, după care l-a obligat pe tânăr să oprească mașina și să o dea jos pe fată. Fără milă, câteva minute mai târziu și chiar în fața casei Ionelei, presupusul criminal a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. 

Raymond Căldăraru, criminalul Ionelei Martin / Sursă foto: Facebook

“Pe la 1 fără 20 m-a sunat un prieten de-ai lor: Veniți că pe Denisa o înjunghie, o urcă în mașină și pleacă cu ea. Ce puteam face mai mult. Fata a fost într-o mașină, a smuls-o din mașina respectivă, a înjunghiat-o, că se vede balta de sânge acolo unde a înjunghiat-o, și a fugit cu ea încoace spre Târgu Jiu”, a spus Simona Martin, mama fetei, după ce a aflat de tragedia din familia lor.

„Am primit un telefon, de la mama ei, la 12 – 1, nu știu cât era ceasul și zice că fii-mea moare. Am ieșit afară, am găsit poliția la poartă, unde e copilul, mă sună și un domn polițist, altul, am mai primit un telefon”, a spus și tatăl copilei ucise, potrivit presei.

Verișorul presupusului criminal, detalii halucinante

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, unul dintre verișorii lui Raymond Căldăraru, presupusul criminal, a declarat că acesta avea un comportament mai ciudat în ultima perioadă și continua să o hărțuiască pe Ionela Martin, fosta lui iubită, care era extrem de speriată.

„Vărul meu era mai ciudat în ultima perioadă. Noi, prietenii și familia, am crezut că are ceva probleme, că nu-i convine ceva, că nu mai are bani. Nu ne-am gândit că se va ajunge aici. Ne spunea mereu că nu poate să o vadă pe Ionela lângă un alt băiat, că el o iubește, că nu poate să accepte această despărțire, dar iată că nu l-am crezut în stare de un gest atât de extrem și șocant. 

Suntem cu toții terminați! Nu știm ce se va întâmpla de acum încolo… Fata plângea mereu să scape de el. Dacă nu-l mai voia, cine e de vină… Păcat de ea, Dumnezeu să o odihnească. Nu știm ce se va întâmpla cu el, vom vedea ce se decide”, ne-a declarat, în exclusivitate, unul dintre verișorii presupusului criminal, Raymond Căldăraru.

Izabela, buna prietenă a Ionelei, cu sufletul sfâșiat de durere

Una dintre cele mai bune prietene ale Ionelei, Izabela, are sufletul sfâșiat de durere în urma morții fetei de numai 19 ani. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, tânăra a vorbit, cu inima făcută bucăți, despre ultima perioadă din viața victimei.

(CITEȘTE ȘI: CRIMĂ URMATĂ DE SINUCIDERE ÎN CAPITALĂ. O TÂNĂRĂ DE 23 DE ANI, UCISĂ DE CONCUBIN ÎN FAȚA COPILULUI ȘI A MAMEI SALE)

„Ionela era mereu tristă, stresată. Le spusese tuturor că nu mai vrea să fie cu Raymond, eu i-am zis de la început că nu trebuie să intre în anturaje dubioase. Ea îl părăsise, nu îi conveneau multe lucruri… el era uneori și agresiv.

În ultima perioadă o tot suna, se ducea peste tot pe unde se afla și ea, o șicana. Credeam că o să-i treacă și o să-și vadă de viața lui. Nu cred că a făcut așa ceva din gelozie sau iubire, cred că a făcut asta pentru că nu suporta să se simtă înfrânt de un alt bărbat.

Nu suporta să o vadă pe Ionela cu altcineva. Asta i-a pus capac. Niciodată nu trebuia să facă așa. Până la urmă, e alegerea fiecăruia cu cine trăiește și ce face. Nu o s-o uit niciodată pe Ionela, a fost buna mea prietenă. Îmi pare rău că nu am avut cu ce să o ajut. Dumenzeu să o ierte”, a spus tânăra, cu ochii în lacrimi.

Raymond Căldăraru, criminalul Ionelei Martin / Sursă foto: Facebook

Ce se întâmplă cu presupusul criminal

După ce a ucis-o cu sânge rece pe Ionela Martin, presupusul criminal Raymond Căldăraru a fost găsit de către oamenii legii lângă mașina în care a pus trupul neînsuflețit al tinerei, însă nu a putut declara nimic.

„Nu a dat niciun fel de declaraţie, este într-un şoc emoţional, va fi dus la spital pentru analize. Îi pare foarte rău pentru situaţia creată”, a afirmat avocatul Elvis Belgiu.

În urma faptelor sale, tânărul de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore și urmează să afle ce se va întâmpla cu el, mai departe, după aplicarea legii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...