Cristea arunca bomba! “Bianca mi-a spus ca a prins o oarecare frica de Victor!” Afla ce ii facea Slav roscatei!

Publicat: 14/02/2014 | 19:13

Daca pana acum s-a vorbit mai mult de aventura pe care Bianca si Cristea au avut-o la Paris, "Printul" aduce in prim-plan problemele conjugale din casa Slav.

Adrian Cristea a vorbit despre intalnirile dintre el si Bianca, dezvaluind ca au fost surprinsi de nenumarate ori de prezentatorul de la meteo. In plus, fotbalistul sustine ca roscata nu l-a iubit niciodata pe Victor si spune ca Biancai ajunsese chiar sa ii fie frica de el.

Adrian si Bianca au avut o relatie timp de 4 ani
Adrian si Bianca au avut o relatie timp de 4 ani

“Bianca mi-a spus ca a prins o oarecare frica de Victor, a bruscat-o, o tragea de par! (…) De mai multe ori ne-a prins Victor decat paparazzi! (…) Ne-am tinut in brate, ne-am sarutat! Nu l-a iubit niciodata pe Victor!”, a declarat Adrian Cristea pentru Antena 1.

Adrian Cristea si Bianca

___

CITESTE SI:

In timp ce Bianca vorbea despre casnicia lor, Victor plimba o bruneta cu masina prin oras? Vezi reactia roscatei!

Ii va frange inima! Raspunsul lui Victor Slav la mesajul cu “Te iubesc” transmis de Bianca!

___

Bianca si Cristea s-au iubit timp de 4 ani

Fosta asistenta TV si fotbalistul Adrian Cristea au avut o relatie de 4 ani. In acelasi timp, “Printul” a fost si motivul pentru care Catalin Botezatu a decis sa se desparta de Bianca.

Bianca si Victor sunt in plin proces de divort
Bianca si Victor sunt in plin proces de divort

In tot acest timp, Bianca si Adrian s-au certat de mai multe ori, roscata acuzandu-l pe iubitul ei de la vremea aceea ca o inseala.

R.O.
 

Citește și...