Cristea e modelul lui in viata! Manevra romantica de zile mari facuta de Nila ca sa o aduca inapoi in asternuturi pe Cruduta!

Publicat: 19/12/2014 | 00:34
Cristea e modelul lui in viata! Manevra romantica de zile mari facuta de Nila ca sa o aduca inapoi in asternuturi pe Cruduta!

La patru luni de cand i-a dat papucii, Mihai Costea o vrea inapoi pe Daniela Crudu. Pentru a o imbuna pe asistenta TV, "Nila" a apelat la acelasi tertip cu care Adrian Cristea a induiosat-o pe Bianca Dragusanu. O vacanta romantica la Paris.

In luna august a acestui an, Daniela Crudu plangea de mama focului la televizor, sustinand ca ea si iubitul ei s-au despartit, dupa ce acesta ar fi inselat-o luni intregi pe bruneta cu o tanara focoasa, Alina, originara din Valcea. Fotbalistul a recunoscut si public infidelitatea, dupa care s-a mutat cu cea pe care s-a chinuit sa o cucereasca in timpul relatiei cu Daniela. Insa, nici Alina nu a reusit sa il suporte mult pe Mihai, asa ca fotbalistul a fost nevoit sa isi faca bagajele si sa plece din apartamentul acesteia. Vazandu-se parasit de toata lumea, Mihai a inceput sa faca presiuni asupra Crudutei pentru a o recuceri.

Asa arata Daniela acum, dupa despartirea de Mihai
Asa arata Daniela acum, dupa despartirea de Mihai

Insa, nici cosurile de flori trimise acasa si la locul de munca si nici zecile de mesaje trimise pe telefonul mobil nu au reusit o impresioneze pe focoasa bruneta, care nici nu vrea sa mai auda de barbatul despre care credea ca va fi tatal copiilor ei.


Nu il iarta!

 

Daniela Crudu

Vazand ca pierde din ce in ce mai mult teren si ca Daniela are o multime de pretendenti, „Nila” a scos de la naftalina artileria grea. Asa ca a facut un colaj cu poze din timpul celor trei ani petrecuti alaturi de Cruduta, iar mai apoi a cumparat doua bilete la Paris, inspirandu-se, probabil, din gesturile facute de Adrian Cristea, care a reusit la acea vreme sa o recucereasca pe Bianca Dragusanu: 

Daniela Crudu

„I-a trimis un cadou la redactie. Multe poze de-ale lor, un mesaj siropos si doua bilete la Paris. I-a cerut iertare, insa Daniela nu il va ierta niciodata ca a inselat-o. Pentru ea, Mihai Costea este un capitol inchis. De altfel, i-a si trimis mesaj in care i-a spus sa o ia pe Alina la Paris pentru ca ea cu el nu merge nici pana la coltul strazii. Daniela e deja cu altcineva. Da, nu o sa mai iubeasca pe nimeni ca pe Costea, dar nici nu vrea sa mai auda de el”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Prima reactie a lui Mihai Costea, dupa despartirea de Daniela Crudu!

Daniela Crudu isi ia revansa! A petrecut o noapte intreaga cu sapte barbati! Uite in ce hal a ajuns

 

Incearca sa o recupereze si pe Alina!

 

Alina a inceput relatia cu Nila in primavara
Alina a inceput relatia cu Nila in primavara

Mihai Costea joaca in continuare la doua capete. In ultimele saptamani, Alinei ii trimite mesaje de dragoste, prin care o roaga sa ii mai dea o sansa, dar si buchete de flori pe care i le-a lasat la bloc, el certandu-se si cu cei de la paza imobilului in care blonda locuieste. Valceanca nici nu vrea sa mai auda, convinsa fiind ca Nila nu se va schimba niciodata si ca va ramane la fel de gelos si de posesiv.

 

Claudia Balan

 

Citește și...