Cristi Chivu da din CASA! Ce spune despre viata alaturi de sotia lui! „Nu am nicio putere de…”

Publicat: 10/09/2014 | 00:56
Cristi Chivu da din CASA! Ce spune despre viata alaturi de sotia lui! „Nu am nicio putere de…”

Cristi Chivu si sotia lui Adelia au fost intotdeauna discreti cu viata lor personala, motiv pentru care se stiu prea putine lucruri despre cum reusesc sa aiba o familie perfecta.

Chiar si asa, Cristi Chivu a vorbit despre cum este viata acasa, alaturi de cele trei fete ale lui. „Nu am nicio putere de decizie in familia noastra. Avem veselie si bucurie in casa. Uneori jucam fotbal in casa, dar nu vreau sa le induc celor mici prea mult ideea de fotbal. Am doua fete, pe care eu mi le-am dorit. Nu stiu cum ar fi sa am si un baietel. Nu m-am gandit la asta. Ducem o viata normala. Nu participam la evenimente mondene, pentru ca nu ne place. Petrecem mult timp impreuna. Eu nu merg cu sotia mea la shopping, pentru ca nu am rabdare”, a spus Cristi Chivu la Kanal D.

cristi chivu

 

Adelina a marturisit ca fetita cea mare iubeste sportul, asa incat este foarte posibil sa ii calce pe urme tatalui lor. „Cea mare e mai sportiva ca tati. Cea mica, nu mi-am dat seama pana acum ce isi doreste sa faca atunci cand va creste. Cea mare cu siguranta va face un sport”, a adaugat Adelina.

Citeste si

Cristi Chivu este cel mai fericit barbat! Uite ce fetite frumoase are celebrul fotbalist

Cristi Chivu si sotia lui au de ce să fie mândri! Uite cât de frumoasă e fetita lor! Anastasia a implinit astăzi trei ani


Stau intr-o vila de 4 milioane de euro

Adelina si Cristi Chivu s-au intors in Romania dupa mai multi ani petrecuti in Italia, unde a activat fotbalistul. Cei doi si-au cumparat o vila cu aspect futurist, de 2.500 de metri patrati, la Corbeanca, evaluata la 4 milioane de euro.

L.L

Citește și...