Cristi Chivu, intalnire de gradul III! Cel mai bogat pensionar roman pregateste o BOMBA in fotbalul romanesc

Publicat: 29/06/2014 | 00:07
Cristi Chivu, intalnire de gradul III! Cel mai bogat pensionar roman pregateste o BOMBA in fotbalul romanesc

Cristi Chivu este de departe cel mai fericit pensionar din Romania. S-a retras din fotbal la 33 de ani, dupa ce a castigat peste 30 de milioane de euro de la echipele pe unde a jucat. Acum se ocupa de educatia celor doua fiice ale sale.

S-a retras din fotbal din cauza unei accidentari la unul dintre degetele piciorului drept, dupa ce a facut o multime de operatii care nu l-au ajutat sa scape de probleme. Acum si-a luat in serios rolul de tatic si spune ca isi duce in fiecare zi fiicele la gradinita si are grija sa nu le lipseasca nimic.

chivu

Chivu urma sa se ocupe impreuna cu Ilie Dumitrescu de departamentul international al FRF, daca Gica Popescu ar fi castigat alegerile. Cum Baciul a intrat in inchisoare, schema a picat. Din aceeasi echipa facea parte si Cristi Bivolaru, fostul director al departamentului de Relatii Internationale al FRF.

chivu

CITESTE SI
Sotia lui Cristi Chivu, trista si abatuta de ziua ei. Oare ce a patit Adelina?

Cristi Chivu si sotia lui au de ce să fie mândri! Uite cât de frumoasă e fetita lor! Anastasia a implinit astăzi trei ani

chivu

Paparazzii CANCAN.RO i-au surprins zilele trecute pe Cristi Bivolaru si Cristi Chivu la un restaurant select din Bucuresti. Cei doi au luat masa impreuna si au discutat vreme de o ora. Cel mai probabil, Chivu pregateste o revenire intr-o functie de conducere in fotbalul romanesc sau un transfer de rasunet.

Chivu pregateste o lovitura de proportii

chivu

Cristi Chivu s-a facut impresar de cand a terminat-o cu fotbalul. Fostul jucator al lui Inter l-a propus pe Gardos in locul sau. Steaua este dispusa sa ii dea drumul fundasului pentru 10 milioane de euro.

D.C.

Citește și...