Cristi Sima, brokerul VIP-urilor, petrecere cu prostituate si carnati. Ce au facut fetele dupa ce au mancat!

Publicat: 04/01/2014 | 00:48
Cristi Sima, brokerul VIP-urilor, petrecere cu prostituate si carnati. Ce au facut fetele dupa ce au mancat!

Cristian Sima, cel care a fugit din Romania dupa ce a pierdut mai multe milioane de euro din portofoliile pe care le administra in numele mai multor clienti celebri, a organizat o mare petrecere la care au luat parte si mai multe prostituate.

Sima, care se afla in Elvetia, si-a adus aminte in aceasta perioada in care in Romania preparatele din porc se afla pe mese, de o intamplare petrecuta in urma cu mai multi ani. Brokerul a povestit ca in 1981, pe vremea cand era student la Facultatea de Matematica, s-a gandit sa organizeze o petrecere dupa ce a vazut filmul “Marea crapelnita” a lui Marco Ferreri.
Am organizat crapelniţa cu ingredientele timpului, fara stridii, fara şampanie, cu carnaţi neaosi si multe alte produse din carne de porc”, a scris brokerul VIP-urilor pe pagina sa de Facebook.

Scufundare bahica

sima

Cristian Sima a mentionat ca la petrecere au luat parte si cateva prostituate autohtone, insa, in ciuda acestui fapt, cei care se aflau acolo nu s-au bucurat de ele. “Prostituatele erau si ele autohtone si, dupa ce au mancat bine, neinţelegand ce se intampla, au parasit decepţionate scenariul. Spre dimineata am inceput sa ne ironizam propria tentativa de rafinament si bun gust, decretand ca imitaseram mai degraba vanatorile lui Ceausescu decat filmul lui Ferreri. Totul s-a terminat printr-o scufundare bahica “, a mai spus brokerul.

 

Citește și...