Cristina a dat petrecere mare pentru a sărbători divorţul de Nicolae Guţă! Nu s-a uitat la bani şi a cumpărat zeci de cadouri pentru familia ei

Publicat: 05/02/2018 | 08:03

Cristina şi Nicolae Guţă sunt în plin divorţ, iar blondina pare mai fericită ca niciodată. Ea a dat o petrecere fastuoasă la care au participat toţi prietenii ei. Viitoarea fostă soţie a lui Guţă vrea să se apropie de amicii şi de familia ei, pe care i-a neglijat pe timpul mariajului cu celebrul manelist. În timp ce cântăreţul încearcă să facă rost de bani pentru a-i îndeplini cerinţele blondei, Cristina se distrează şi încearcă să-şi refacă relaţiile cu amicii apropiaţi. 

Cristina s-a reîntâlnit cu familia ei, zilele trecute, la ziua uneia dintre nepoţelele ei. Blondina a dat o fugă până în satul ei natal pentru a dat o petrecere de zile mari. Ea nu a mersc cu mâna goală, ci încărcată de cadouri, atât pentru micuţă, cât şi pentru ceilalţi membri ai familiei sale. Cristina nu s-a uitat la bani şi a cheltuit destul de mult pentru a-şi face rudele fericite.

Cristina Guţă vrea să rămână cu o mică avere de pe urma divorţului de Guţă 

Divorţul dintre Nicolae Guţă şi Cristina este iminent, dar se pare că blondinca cu care s-a iubit aproape doi ani a pus o serie de condiţii cam incomode pentru manelist. Cei doi au stabilit că îşi vor spune „adio” în mod oficial la sfârşitul lunii.  Cristina şi Nicolae Guţă s-au înţeles în privinţa divorţului, cei doi luând decizia să o facă în mod amiabil, în faţa unui notar. 

Condiţiile puse de Cristina sunt din ce în ce mai multe, potrivit unor surse din anturajul manelistului. Blondina vrea să rămână cu o adevărată avere de pe urma mariajului cu manelistul. Pe lângă apartamentul din Bucureşti şi o maşină de superlux, Cristina vrea să aibă şi viitorul asigurat. Astfel, ea va primi lunar o sumă frumuşică, conform înţelegerii dintre cei doi. Se pare că ar fi vorba de mii de euro, suficienţi pentru ca blonda să trăiască în continuare aşa cum a fost obişnuită. 

 

 

Citește și...