Cristina Şişcanu şi-a alăptat fetiţa în public: „Când m-am aşezat pe bancă, persoanele care erau acolo s-au retras…”

Publicat: 21/11/2017 | 10:12

Cristina Şişcanu a fost, din nou, ţinta criticilor după ce şi-a alăptat fetiţa în public, mai exact într-un centru comercial din Capitală. Soţia lui Mădălin Ionescu este una dintre mămicile care luptă pentru dreptul femeilor de a alăpta în public, fără a fi agasate de cei din jur. Mulţi oameni au încercat să o pună la zid pentru această iniţiativă, dar ea nu se lasă înduplecată.

„Eram cu Mădălin şi cu mama mea. Ei doi erau la supermarket şi făceau cumpărături, iar eu am ieşit cu Petra pentru că îi era foame (sau sete) şi am căutat un loc în care să mă pot aşeza ca să o alăptez. Nu prea sunt atentă la reacţiile celor din jur când alăptez în public. Atât am observat că atunci când m-am aşezat pe bancă, persoanele care erau acolo s-au retras la un moment dat, dar nu ştiu dacă din faza faptului că alăptam. Poate pur şi simplu voiau să plece sau au vrut să îmi creeze mie mai mult confort. Mă bucur că legea cu privire la alăptatul în public este în Parlament şi sunt feritcită că am avut un mare aport ca să ajungă acolo”, a declarat Cristina Şişcanu, pentru wowbiz.ro.

Tot în weekend, vedeta a publicat o imagine pe Instagram, în care îşi alăptează fetiţa. Soţia lui Mădălin Ionescu se afla într-un restaurant, iar micuţei i s-a făcut foame. Imaginea a stârnit o adevărată isterie printre fanii săi. În timp ce unii o critică, alţii o încurajează.

„Eşti absolut dizgraţioasă, ce vrei să demonstrezi?”, „Ce minunat! Felicitări! Noi avem 1 an şi 9 luni şi încă nu putem renunţa deşi foarte multe mame mă întreabă când terminăm cu alăptatul”, „Ce moment frumos”, au fost doar câteva din comentariile primite de Cristina Şişcanu la poza cu pricina.

 

Citește și...